"Nisam kriva"

Princ Harry otkrio detalje o starijoj ženi s kojom je izgubio nevinost i doveo poznatu glumicu u neugodnu situaciju

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Naslovnica knjige Spare princa Harryja Kralj Charles III. i princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Harry i Meghan Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan i Harry - 4 +19 Meghan i Harry - 3 Galerija

Princ Harry otkrio detalje o starijoj ženi s kojom je izgubio nevinost i doveo poznatu glumicu u neugodnu situaciju.

Princ Harry u siječnju sljedeće godine trebao bi objaviti svoje memoare, a neki sočni dijelovi već su procurili u javnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry, knjiga Spare Neočekivani obrat! Nešto se čudno događa s knjigom princa Harryja koja je početkom godine bila bestseler: "Nikad nismo svjedočili nečem sličnom...''

Tako se doznalo kako princ u memoarima navodi da je kao tinejdžer izgubio nevinost s prekrasnom starijom ženom na selu, piše Saturday Times, a odmah se počelo s nagađanjima o tome tko bi to mogao biti.

Najviše glasina vezalo se uz jedno poznato ime, glumicu Elizabeth Hurley, koja je zbog toga dovedena u poprilično neugodnu situaciju.

"Nisam ja. Nisam kriva. Ne, Ne ja. Apsolutno ne", negirala je Hurley glasine za medije koji su joj postavili škakljivo pitanje.

Inače, autobiografija princa Harryja, naziva "Spare", trebala bi biti izdana 10. siječnja sljedeće godine.

"Kraljevska obitelj neće se baš moći opustiti za blagdane", kazao je za britanske medije izvor koji tvrdi da će Harry u knjizi iznijeti još neke nepoznate i šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, koji nisu otkriveni u dokumentarcu "Harry i Meghan".

Kraljevska obitelj zasad se od svega ogradila šutnjom, no šuška se da će Harryjev otac, kralj Charles III., unatoč svemu pozvati sina i Meghan na svoju krunidbu, a navodno bi ih prije toga trebao spomenuti i u svojem prvom blagdanskom govoru za Božić.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Ekipa filma Garbura Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec +5 Goran Navojec Celebrity Gorana Navojca nije baš lako prepoznati nakon iznenadne promjene, a uhvaćen je i u rijetkom izlasku s dugogodišnjom djevojkom

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja s djecom - 1 Marko Livaja s djecom - 4 Marko Livaja s djecom - 3 Marko Livaja s djecom - 5 +15 Marko Livaja, Iris Rajčić Celebrity Jasno je tko se najviše radovao Marku Livaji, osim supruge Iris još se netko nije odvajao od njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene