pohvalio se

Domagoj Vida iznenadio fotografijama s atraktivnom suprugom koju rijetko pokazuje, a u komentarima mu svi pišu isto!

Domagoj i Ivana Vida - 4 Domagoj i Ivana Vida - 4 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Ivana Vida - 1 Domagoj i Ivana Vida - 3 Domagoj i Ivana Vida - 2 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +15 Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Domagoj Vida je već pet godina u sretnom braku, no suprugu Ivanu rijetko pokazuje, a sada je na Instagramu zaredao njihove zajedničke fotografije.

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida pohvalio se atraktivnom suprugom Ivanom Vidom koju nemamo često priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Na svojem Instagramu zaredao je njihove zajedničke fotografije, no u komentarima ovaj put nisu prevladali komplimenti na račun Ivanina izgleda, iako je odabrala izdanja u kojima je istaknula svoje atribute.

Umjesto toga, nanizali su se brojni komentari Vidinih obožavatelja iz Grčke koji su mu poželjeli dobrodošlicu u nogometni klub AEK Atena, iako još nije potpisao ugovor s njima, no o tome se već naveliko šuška.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Domagoj Vida (@iamdomagojvida)

Inače, Domagoju je supruga Ivana velika podrška u karijeri još od 2012. godine kada su se zaljubili u noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David.

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za "Kraljicu Hrvatske".

Od tada se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +6 Sharon Stone - 2 Celebrity Legendarna glumica skinula se u toples u 65. godini i pokazala zašto već tri desetljeća nosi titulu seks-simbola!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene