Majčina kopija

Djevojčica koju je starleta Anna Nicole Smith rodila samo pet mjeseci prije nego što je umrla ima već 11 godina

Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Dannielynn Birkhead (Foto: Getty Images) Dannielynn Birkhead (Foto: Getty Images) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Dannielynn Birkhead (Foto: Profimedia) +0 Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Dannielynn Birkhead kćer je tragično preminule starlete Anne Nicole Smith. O djevojčici koja danas ima 11 godina brine se otac Larry Birkhead koji se, zbog navedenog, na sve načine kćeri trudi osigurati sretno djetinjstvo

Anna Nicole Smith djevojčicu Dannielynn rodila je 7. rujna 2006. godine. Nesretna starleta samo pet mjeseci kasnije pronađena je mrtva u sobi 607 u hotelu i kasinu Hard Rock na Floridi. Dannielynn danas ima već 11 godina, a o njoj brine otac Larry Birkhead koji je nakon Annine smrti tražio hitno DNA testiranje kako bi bio siguran da je Dannielynn njegova kćer.

Pogledaj i ovo Anna Nicole Smith i J. Howard Marshall Što je bilo iza kulisa? Procurili dosad nepoznati detalji o fatalnoj plavuši i 89-godišnjem milijarderu: "Bila je shrvana onim što su mediji govorili o njoj"

Nakon utvrđivanja očinstva, Dannielynn danas živi s ocem Larryjem i sve više liči na pokojnu majku. Dvojac se ne pojavljuje previše u medijima, a jedino gdje ih kamere mogu svake godine sresti je Kentucky Derby u Louisvilleu gdje i žive. Tako je bilo i ovoga puta, a za tu prigodu otac i kćer uskladili su odjevne kombinacije.

Dannielynn je odjenula bijelo - plavu haljinu s cvjetovima, a otac Larry plavo karirano odijelo i bijelu košulju.

Larry je jednom prilikom za medije rekao kako je Dannielynn svjesna da joj je majka bila slavna i da javnost sada puno toga želi znati o njoj, ali da ona to zasad jako dobro prihvaća.

''Trudim se svojoj kćeri osigurati što normalniji život i lijepo djetinjstvo'', rekao je Larry.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene