'Dežuraj'

Danijela poručila: 'Zbližila bih Severinu i Rozgu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je u studio došla obučena u odoru medicinske sestre, a voditelja Dalibora Petka natjerala da obuče doktorsko odijelo.

'Ovo je potpuno nova Danijela. Zar ne vidiš da zračim drugačije', rekla je pjevačica na predstavljanju pjesme 'Dežuraj'. Danijela Martinović u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju govorila je o svojoj ponovnoj suradnji s Tončijem Huljićem nakon više od deset godina.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Na snimanju nove pjesme Danijele Martinović: Otkrila za kakvog bi muškarca pala na koljena

Pjevačica je u studio došla obučena u odoru medicinske sestre, a voditelja Dalibora Petka natjerala da obuče doktorsko odijelo. 'Ovo je posveta svim onim zanimanjima ljudi koji bespogovorno dežuraju za nas', poručila je Danijela koja je morala odabrati kolegu kojem bi prije pritekla u pomoć da dežura.

'Da sam policajka prije bih uhitila Grdovića nego Vucu, a onda bismo pričali i družili se do dugo u noć. Da sam medicinska sestra i da moram njegovati Gopca ili Kekina, jednog bih držala za ruku, a drugom pomagala. Autostopom bih pokupila Gorana Baru, jer me zanima što on misli u životu, a da sam dežurna konobarica istovremeno bih poslužila Severinu i Jelenu Rozgu. Da su i svaka na svom kraju, ja bih ih zbližila', poručila je Martinovićka, koja se po prvi puta okušala i u radio drami. 

Što je još otkrila pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene