Svugdje zajedno

Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje

Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Bruce Jenner (Foto: Profimedia) Bruce Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Kendall i Caitlyn Jenner (Foto: Getty) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) +0 Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Galerija

Caitlyn Jenner nekada je bila Bruce koji je bio oženjen za mamu Kardashian, Kris Jenner.

Caitlyn Jenner nekada je bila Bruce koji je bio oženjen za mamu Kardashian, Kris Jenner. Bruce je bio poznati olimpijac, a uz to je poznat kao otac slavnih sestara Jenner, Kendall i Kylie, ali i očuh slavnih sestara Kardashian.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Pronašla sreću Obje su promijenile spol: Caitlyn Jenner ne odvaja se od 46 godina mlađe djevojke manekenke

Iako se o tome šuškalo mjesecima prije, Bruce je 2015. godine postao Caitlyn, iako je priznao kako je godinama pio hormone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Otkrio je i kako je to prestao činiti kada je njegova veza s Kris postala ozbiljnija, a par se vjenčao davne 1992. godine. Kada se brak raspao te se dogodila velika fizička transformacija, Caitlyn je otkrila svoju pravu seksualnost.

"Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene, no sada se želim deklarirati kao aseksualna osoba."

Još od 2017. godine Caitlyn se ne odvaja od 23-godišnje manekenke Sophije Hutchins, koja je nekada također bila muškarac.

Naime, Sophia se prije zvala Scott, a danas duo živi u zajedničkoj vili, zajedno ima psa i navodno uskoro planira vjenčanje, no nikada nisu priznale da su zajedno. Unatoč razlici od čak 46 godina, djevojke se, čini se, odlično slažu, a jučer su se pojavile zajedno na crvenom tepihu dodjele sportskih nagrada ESPYs u Los Angelesu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Sophia je blistala u kratkoj, plavoj haljinici, dok se Caitlyn malo više pokrila u crnom kombinezonu koji je na gornjem djelu imao čipku. Iako su rado pozirale fotografima, o svojoj vezi opet nisu govorile.

Sophia je nekoliko puta u intervjuima otkrila kako ju je upravo Caitlynina priča potaknula na promjenu spola, a u to je vrijeme još studirala.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +3 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene