Za nju je vrijeme stalo

Zvijezda 80-ih objavila zamamni selfie u kupaćem kostimu koji je savršeno naglasio njezine obline

Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Profimedia) +0 Brooke Shields (Foto: Profimedia) Galerija

Brooke Shields objavila je na svom profilu na Instagramu zavodljivu fotografiju u crnom kupaćem kostimu.

Američka glumica Brooke Shields u Hollywoodu se proslavila 80-ih godina i od tada joj brojne poslovne ponude ne prestaju pristizati.

Pogledaj i ovo showbuzz Melem za oči Slavne Hrvatice u bikiniju - jedna ljepša od druge!

Stoga nije čudo da se i ona, baš poput svih ostalih smrtnika, veseli čarima slobodnog vikenda. 53-godišnja Brooke tako je na svom profilu na Instagramu otkrila svoja razmišljanja vezana uz odmor i to uz izazovan selfie iz morskog pličaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

"Čekajući vikend", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu koji savršeno naglašava njezine obline.

Brooke nije otkrila gdje je fotografija nastala, ali posljednja fotografija s plaže koju je bila objavila na popularnoj društvenoj mreži snimljena je na Dorado plaži privatnog resorta u Puerto Ricu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Inače, Brooke se nedavno našla usred skandala i to radi svojih obrva, koje su godinama njezin zaštitni znak. Naime, podigla je sudsku tužbu protiv jedne kozmetičke kompanije koja je nazvala olovku za oči "Brooke S" ali bez njezina dopuštenja, prenio je The Blast.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +3 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Miljenik žena i zločesti dečko Hollywooda prošetao samo u boksericama, začuđeni fanovi se fotografirali s njim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene