Kamo je krenuo?

Miljenik žena i zločesti dečko Hollywooda prošetao samo u boksericama, začuđeni fanovi se fotografirali s njim

Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Shia LaBeouf prošetao je ulicama Los Angelesa odjeven samo u donje rublje.

Holivudski glumac Shia LaBeouf snimljen u šetnji ulicama Los Angelesa, što ne bi bilo nimalo čudno da nije bio odjeven samo u donje rublje, čarape i tenisice.

Pogledaj i ovo showbuzz Na radost obožavateljica Potpuno neočekivano - skinuo se do kraja!

32-godišnji miljenik žena tom je prilikom pokazao svoje brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo ali i isklesani torzo. Nije trebalo dugo da slavnog glumce uoče fanovi koji su iskoristili priliku da mu priđu i fotografiraju se s njim.

Shia je u Hollywoodu poznat kao glumac kojeg žene obožavaju unatoč tome što je sklon incidentima i problematičnom privatnom životu. Ipak na njihovu žalost, Shijino je srce nedavno osvojila britanska pjevačica FKA Twigs i to nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu s glumicom Miom Goth.

Shia, čiju su karijeru obilježili javni ispadi i uhićenje u pijanom stanju, svojevremeno je izjavio kako je "morao" oženiti Miu u kapelici u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja. Tvrdio je kako je njihov brak legalan, no osoba koja ih je vjenčala navodno nije za to imala dozvolu pa se nije vodio kao važeći.

Jedan od posljednjih projekata na kojem je glumac radio je biografski film o vlastitom odrastanju i odnosu s ocem Jeffreyem, koji je uvelike utjecao na njega kao osobu. Za potrebe snimanja podvrgnuo se značajnoj transformaciji, nabacio je i nekoliko kilograma viška, koje je sudeći po najnovijim fotografijama bez problema skinuo. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +5 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Celebrity Slavna manekenka puhala rođendanske svjećice, pa umalo pokazala i više nego što je htjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene