Svi su pogođeni!

Brojni poznati opraštaju se od glazbene legende: ''Naša inspiracija, izvan sebe sam, kakva si ti žena bila...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na Instagramu Tony Cetinski na Instagramu Tina Turner i Mick Jagger - 7 Tina Turner i Mick Jagger - 6 Tina Turner i Mick Jagger - 5 Tina Turner i Mick Jagger - 4 Tina Turner i Mick Jagger - 3 Tina Turner i Mick Jagger - 2 Tina Turner i Mick Jagger - 1 Tina i Ike Turner - 4 +19 Tina i Ike Turner - 3 Galerija

Brojni poznati odmah su se oglasili nakon tužne vijesti o smrti glazbene legende Tine Turner, a osim stranih javljaju se i naši.

Brojne poznate osobe već su se počele opraštati od glazbene ikone Tine Turner. Osim brojnih stranih slavnih osoba, na društvenim mrežama javile su se i naše.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Među prvima se javila pjevačica Nina Badrić, koja je objavila Tininu crno-bijelu fotografiju i posvetila joj emotivan tekst.

''Zbogom, kraljice. Kakva si ti žena bila'', napisala je.

Nakon nje javio se i pjevač Tony Cetinski. Uz njezinu pjesmu i videozapis Cetinski je u priči na Instagramu dodao: ''RIP Tina Turner, najbolja si bila.''

Luka Nižetić objavio je hrabru fotografiju pjevačice na željeznoj konstrukciji iznad grada, a u opisu fotografije stajalo je: ''Najveća. Ikona.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Jedna od stranih zvijezda kojoj je smrt Tine posebno teško pala bio je Mick Jagger. On se na svom profilu oprostio od prijateljice s njihovim zajedničkim fotografijama s pozornice.

''Tako sam tužan zbog smrti moje divne prijateljice Tine Turner. Bila je uistinu i enormno talentirana izvođačica i pjevačica. Bila je inspirativna, topla, duhovita i velikodušna. Toliko mi je pomogla kad sam bio mlad i nikad je neću zaboraviti'', napisao je.

Tina je svoju svjetsku slavu stekla upravo iznimno zapaženim nastupom na koncertu Rolling Stonesa 1969. godine, gdje su im kao predgrupa svirali Ike i Tina, a Mick Jagger, tvrde mnogi, otada na pozornici oponaša neke od Tininih pokreta.

''Tina je jednostavno fantazija svakog muškarca, ona je božanstvena, otkačena, šik. S Tinom se osjećaš kao da možeš prebroditi i najjaču oluju'', rekao je legendarni pjevač Rolling Stonesa.

Diana Ross jedna je od rijetkih pjevačica za koju bi se doista moglo reći da je uz bok Tini, a napisala je da je šokirana i tužna zbog vijesti o njezinoj smrti.

''Šaljem sućut obitelji i voljenima Tine Turner'', dodala je objavivši zajedničku fotografiju njih dvije.

Frontmenka benda ''The Three Degrees'' Sheila Ferguson pridružila se ljudima koji su joj odali počast.

''Moja draga prijateljica Tina Turner je umrla. Izvan sebe sam. Vremena koja smo dijelile desetljećima, njezin utjecaj na glazbenu industriju, ljubav prema obitelji i prijateljima, nezasitan humor, ljubav prema životu. Prokletstvo, već mi nedostaješ. To je sve što sada mogu reći'', napisala je.

Pjevačica Ciara napisala je da joj je revolucionarna superzvijezda bila inspiracija.

''Nebo je dobilo anđela. Počivaj u raju, Tina Turner. Hvala ti na inspiraciji koju si nam svima dala'', napisala je.

Na društvenim mrežama javila se i glumica Sarah Jessica Parker, koja je objavila nekoliko Tininih fotografija uz opis: ''Simply the Best. Počivala u miru, gospođo Turner. Voljela sam te i voljet ću te. Hvala ti''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Glumac Sylvester Stallone objavio je fotografiju s Tinom u svojim mladim danima.

''Počivala u miru, zaista si bila jedna od najvećih'', napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 8 Madalina Ghenea - 5 Madalina Ghenea - 3 Madalina Ghenea - 2 +20 Madalina Ghenea - 1 Celebrity Na vitke noge slavne Slatinčanke svi su ostali zapanjeni, a nije joj odolio ni uspješni holivudski glumac

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Igor Barberić +30 Marko Ciboci i Tamara Loos Celebrity Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene