Senzacija Instagrama!

Na vitke noge slavne Slatinčanke svi su ostali zapanjeni, a nije joj odolio ni uspješni holivudski glumac

Madalina Ghenea - 8 Madalina Ghenea - 8 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 8 Madalina Ghenea - 5 Madalina Ghenea - 3 Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea - 1 Madalina Ghenea - 4 Madalina Ghenea - 6 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 13 +14 Madalina Ghenea - 12 Galerija

Madalina Ghenea sve je zavela svojom pojavom na crvenom tepihu u Cannesu, a za njom je jedno vrijeme bio lud i slavni holivudski glumac Gerard Butler.

Madalina Ghenea manekenka je i glumica koja je svojom pojavom zavela sve prisutne na crvenom tepihu u Cannesu na premijeri filma ''Killers of the Flower Moon''.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea "Malo" se vidi razlika Isplivala stara fotka moderne Sophije Loren, evo kako je izgledala prije zahvata koje nikad nije priznala

U smeđoj haljini s visokim prorezom te raspuštenom kosom Madalina je iskusno pozirala fotografima i uputila im zavodljive poglede, a na njezine poglede nije ostao ravnodušan ni holivudski glumac Gerard Butler, s kojim je bila 2012. godine.

Osim njega, Madaline je bila i s Michaelom Fassbenderom te se šuškalo da je zavela i Leonarda DiCaprija, a osim s glumcima bila je u vezi i s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte. Šuškalo se da je njezino srce osvojio Andrea Castagnola, a posljednje informacije govore da nešto ima s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim.

Inače, Madalina je rođena u rumunjskoj Slatini, a karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni.

Glumila je u poznatom filmu ''Dinastija Gucci'', u kojem je utjelovila Sophiju Loren, a glumila je i u filmovima ''Legacy'', ''All You Ever Wished For'', ''Zoolander'' i još ponekim.

Međutim, kao i oko brojnih drugih poznatih dama, lome se koplja zbog njezina izgleda i plastičnih operacija, prije kojih je izgledala vrlo drugačije.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Igor Barberić +30 Marko Ciboci i Tamara Loos Celebrity Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Roser - 3 Natalie Roser - 2 Natalie Roser - 1 Natalie Roser - 10 +9 Natalie Roser - 7 Celebrity Nevidljivi badić koji je nosila ova zgodna plavuša stvorio je pravu pomutnju na plaži, evo zašto je zbunila sve prisutne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene