Je li ovo realno?

Britney Spears objavila uznemirujući video pa probala popraviti štetu za koju si je sama kriva, evo čime je opsjednuta!

Britney Spears - 1 Britney Spears - 1 Britney Spears/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 5 Britney Spears - 4 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears - 6 Britney Spears - 4 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears +17 Britney Spears Galerija

Britney Spears objavila je na Instagramu video u kojem pleše s ogromnim noževima, za koje je kasnije tvrdila kako nisu bili pravi, ali rijetki su joj to povjerovali.

Britney Spears ne staje s objavama svojih bizarnih videa na profilu na Instagramu na kojem ju prati čak 42,1 milijun ljudi, no jedna od posljednjih stvarno je uznemirujuća jer u njoj pleše držeći u rukama velike i oštre noževe.

Britney je noževe uključila u svoju koreografiju dok su je njezina dva psa čudno gledala u pozadini, a ona se izvijala i plesala ispred kamere odjevena samo u gaćice i minijaturi topić.

"Danas sam se počela igrati u kuhinji noževima", napisala je u izvornoj objavi, pa kasnije nadodala: "Ne brinite, nisu pravi, bliži se Noć vještica", no rijetki su joj u to povjerovali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maria River Red (@britneyspears)

Naime, ono što je još više zastrašujuće je to da su se nedavno pojavile informacije kako je Britney fascinirana noževima i da ih navodno drži skrivene po kući i to zbog svoje paranoje. Zbog toga je navodno bio zabrinut i njezin uskoro i službeno bivši suprug Sam Asghari.

Njemu bliski izvori za TMZ su izjavili da je posebno bio zabrinut jer mu je slavna supruga bila fascinirana noževima. Njih je imala posvuda po kući, uključujući čak i njihovu spavaću sobu. Britney je, kako navodi jedan izvor bila paranoična da će je netko uhvatiti i trebali su joj noževi kao zaštita. Također se navodi da je Britney bila sklona tome da poludi i na najmanju sitnicu, a takvim je ponašanjem znala prestraviti supruga.

Sam je inače uvijek branio Britney od komentara mržnje na društvenim mrežama, ali i svih ružnih optužbi na njezin račun. Par se vjenčao u lipnju prošle godine, a upoznali su se na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party" 2016. Njihovo je vjenčanje bilo održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo oca koji je godinama kontrolirao Britneyn život.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 2 +25 Ella Dvornik - 3 Celebrity Pogledajte fotografije zbog kojih su Ellu Dvornik zamijenili s Kolindom, ali i zaključili da se skroz proljepšala!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 +18 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Celebrity Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene