tajnoviti par

Naša dizajnerica nije mogla pobjeći fotografima na Poljudu, a ulovili su je kraj bivšeg Kolindina savjetnika s kojim pokušava sakriti vezu

Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović - 1 Luka Stanzl/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 2 Aleksandra Dojčinović - 3 Tomislav Madžar Tomislav Madžar Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović Larry Namer i Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) +11 Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Galerija

Aleksandra Dojčinović snimljena je na Poljudu tijekom utakmice Hrvatske i Francuske, a blizu nje je sjedio Tomislav Madžar, s kojim je navodno u dugogodišnjoj vezi.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica Aleksandra Dojčinović na Poljudu je pratila utakmicu Hrvatske i Francuske u sklopu natjecanja Liga nacija.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Poznata i u Hollywoodu Alex Dojčinović stoji s obje noge čvrsto na zemlji: "Imam dovoljno toga reći da ne miješam poslovno i privatno"

Tamo su je ulovili fotografi, kojima nije mogla promaknuti jer se i za ovu priliku dotjerala, a u elegantnom izdanju iskakala je iz mase.

Dizajnerica se s utakmice javila i na svojem Instagramu, na kojem je otkrila da joj je društvo pravila prijateljica, a objavila je i nekoliko videosnimki u kojima je bodrila Vatrene.

Blizu nje sjedio je i Tomislav Madžar, Kolindin bivši savjetnik, s kojim je Aleksandra navodno u dugogodišnjoj vezi, no to nikada nisu potvrdili, a već smo ih ranije mogli vidjeti skupa na sportskim i raznim drugim događanjima.

I dizajnerica je bliska s Kolindom, koja često nosi njezine kreacije, a zajedno su provele i prošli Badnjak.

Aleksandra inače stoji iza brenda Lei Lou, koji se od malog poduzeća razvio u vrlo popularan i traženi modni brend, koji nose brojne domaće, ali i strane zvijezde, a nakon što je prošle godine otvorila butik u strogom centru Zagreba, nedavno je otvorila još jedan u kojem prodaje samo naočale.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry, Meghan Markle +14 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Meghan i Harry objavili su novu fotku kćeri Lilibet, a kraljica je odbila jedan zahtjev kad je djevojčica u pitanju!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene