Bivša miss

Zbog mame našeg nogometaša pratitelji su u nevjerici, evo kako izgleda s 48 godina: ''Da mi je biti taj pijesak...''

Renata Lovrinčević Buljan - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan na prvi dan ljeta okupala se u moru i pokazala fantastičnu figuru u plavom badiću.

Bivša misica Renata Lovrinčević Buljan, inače i majka Hajdukova vratara Borne Buljana, koji brani i za hrvatsku U-21 reprezentaciju, obilježila je prvi dan ljeta novom fotografijom na Instagramu.

Renata se okupala u našem moru, a tim povodom fotografirala se pored plićaka sjedeći u plavom badiću koji je istaknuo njene savršene obline.

Za ovakvo tijelo cijele godine naporno trenira u teretani, a vide to i pratitelji koji ju nisu prestali hvaliti u komentarima.

''Eh što nisam taj pijesak, Bože, Bože...'', ''Mamasitaaa'', ''Najzgodnija Splićanka'', ''Prijo, baš si prekrasna'', ''Wow Renata'', neki su od brojnih komentara.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Njezin suprug Petar Buljan profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu. Osim hajdukovca Borne, par zajedno ima i mlađeg sina Narda.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu seksi mamom igrača Bijelih.

"Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je Renata u IN magazinu.

Povezana vijest Celebrity Zanosna mama poznatog Hajdukovca odvažila se na akciju vrijednu aplauza: "Imala sam osjećam da skačem direkt na stijene..."

Povezana vijest Celebrity Majka mladog hajdukovca na plaži priuštila senzacionalne prizore, ne zna se je li impresivniji skok u more ili figura u bikiniju!

Povezana vijest Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

Povezana vijest Celebrity Bivša misica i majka mladog hajdukovca pohvalila se svojim suprugom: "Baš mi je zgodan!"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Njegov otac jedan je od najpoznatijih holivudskih šarmera, ali s njim ne priča već godinama, ovaj razlog zauvijek ih je razdvojio!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jelena Rozga u zagrljaju mladog glazbenika nije skidala osmijeh s lica, njihova bliskost dugo je bila tema medija

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS