Brzo je pobjegao!

Princ Harry nakon kratkog susreta s ocem požurio natrag supruzi i djeci, sada je i posve jasno u kakvom je odnosu s bratom

Princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Princ Harry se nakon kratkog posjeta ocu kralju Charlesu u Londonu, uputio natrag u Ameriku.

Povratak princa Harryja u Veliku Britaniju bio je kratkog roka.

Samo 24 sata nakon što je sletio u London kako bi posjetio oca kralja Charlesa, koji boluje od raka, Harry se uputio natrag svojoj obitelji u Ameriku i već je u popodnevnim satima u srijedu poletio iz londonske zračne luke Heathrow, piše Daily Mail.

Povezana vijest Celebrity Harry je za susret s kraljem imao manje od sat vremena, a evo gdje se smjestio tijekom boravka u domovini!

Harry se tijekom posjeta sastao s ocem i kraljicom Camillom, a kojima je proveo oko 45 minuta, dok brata princa Williama i šogoricu Kate Middleton navodno uopće nije vidio.

"To je najbolji pokazatelj koliko je njihov odnos loš", rekla je za Daily Mail kraljevska ekspertica Jennie Bond.

Povezana vijest Celebrity Princ William vratio se na dužnost, unatoč lošim vijestima o Charlesu morao je odraditi jednu važnu ceremoniju

"William je danas pokazao da se odrekao Harryja, da više za njega ne želi čuti i vjerojatno mu više nije ni drag. Harry više nije dio njegova života. Razdor među njima je trenutno tako dubok i pitam se može li se njihov odnos više ikada popraviti", dodala je ekspertica.

Podsjetimo, Harry je dojurio u London nakon što je Buckinghamska palača objavila da je kralju dijagnosticiran karcinom.

Povezana vijest Celebrity Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Došao je sam, bez supruge Meghan i njihove djece, sina Archieja i kćeri Lilibet, kao i prilikom svojeg prethodnog posjeta Londonu, na obljetnicu smrti kraljice Elizabete II.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS