Od dobrih do zlih likova

Momčilo Otašević kralj je serija Nove TV, sjećate li se svih u kojima je glumio i gdje ste ga najviše gledali?

U dobru i zlu - 8 Nova TV 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Glumac Momčilo Otašević već je godinama prepoznatljivo lice Nove TV, a ovo su sve serije u kojima je glumio, teško je odabrati najbolju.

Nova TV uspješna je u produciranju i emitiranju serija već dugi niz godina, a jedan od glumaca čije se ime usko veže uz njih je i Momčilo Otašević.

Ovaj 34-godišnji Crnogorac utjelovio je razne likove, a trenutno ga gledamo u čak dvije serije, ''Kumovima'' i ''U dobru i zlu''.

A sjećate li se ostalih njegovih uloga?

Kao 23-godišnjak proslavio se ulogom liječnika Filipa u seriji ''Zora dubrovačka''. Na snimanju te serije upoznao je i svoju, sada bivšu, suprugu Jelenu Perčin koja je utjelovila Dešu. Ipak, rastali su se prije dvije godine, a više o tome pročitajte OVDJE.

2014. godine u seriji ''Kud puklo da puklo'' glumio je Damira Gavrana, a koji se zaljubi u Katarinu koju je utjelovila Mirna Medaković Stepinac.

Sljedeća Momčilova uloga bila je ona Ranka Novaka u ''Čistoj ljubavi'', mladića koji odraste u nemiloj sredini, ali kasnije u seriji završi i u zatvoru. 

2018. godine s emitiranjem je krenula jedna od najvećih uspješnica Nove TV, serija ''Na granici''. Momčilo je utjelovio Krešu Butigana koji se bavi švercom, a cijelo vrijeme nalazi se u ljubavnom trokutu s Petrom i Markom, koje su utjelovili Nadia Cvitanović i Filip Juričić.

Sljedeće godine, u seriji ''Drugo ime ljubavi'' glumio je Sašu Krpana, zgodnog i velikodušnog pilota koji se zaljubi u Lolu, a koju pak iz ruku ne ispušta ljubomorni Igor.

U seriji ''Dar Mar'' dobio je blizanca, a utjelovio je tada Ninu Zečića, duhovitog i zbunjenog policajca koji nigdje nije išao bez svog brata Dina, Janka Popovića Volarića.

A trenutno obožavana uloga mu je ona Janka Gotovca u hit-seriji ''Kumovi''. Janko je naučen na dobar život i iskustvo mu je pokazalo da se ni za što ne mora puno truditi, a svi s velikom pozornošću prate njegov ljubavni život s Luce, Anom Uršulom Najev.

I kao šećer na kraju, došla mu je uloga negativca, Zvonimira Crnogorca poznatijeg kao Crnog u seriji ''U dobru i zlu''.

U kojoj je seriji vama bio najdraži, recite nam u anketi.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Naša kraljica diska 10 mjeseci poslije vjenčanja ima razlog za sreću, nakon Olimpijskih igara došao je red i na ovo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Ovako je naša bivša misica izgledala nekad, a danas je zbog brojnih estetskih zahvata druga osoba: ''Doktor mi je rekao...''

Neda Ukraden imala je poseban povod da kćeri i zetu uputi emotivne riječi: ''Učinili ste me najsretnijom...''

Još se ne možemo načuditi koliko se ovaj čovjek promijenio, bio je ljepotan na čije su čari padale sve žene!

Povezana vijest inMagazin Radno ljeto Momčila Otaševića: Prvi put igra negativca, a evo s kim planira provesti ono malo slobodnog vremena!

Povezana vijest Celebrity Momčilo Otašević nakon gotovo godinu dana progovorio o razvodu od Jelene Perčin: "Kad se to dogodilo...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS