čvrsto stoji na zemlji

Ovi prizori obišli su svijet, a samo potvrđuju kakva je ljudina ovaj legendarni glumac!

Keanu Reeves Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Keanu Reeves trenutačno snima novi film ''Outcome'', a paparazzi su ga snimili tijekom pauze u Los Angelesu.

Zadnjih mjeseci glumac Keanu Reevs naporno radi na snimanju svog novg filma ''Outcome'', a u utorak su ga paparazzi snimili dok je uživao u pauzi na setu u Los Angelesu.

Zapalio je cigaretu i popio sok, a pronašao je i vremena za razgovor s ekipom koja radi na setu. Prema njihovim osmijesima očito je da Keanu ne glumi veliku zvijezdu, već da čvrsto stoji na zemlji, a spomenuti prizori obišli su svijet i sve oduševili.

Keanu je sretan i u privatnom životu. Uživa u vezi s partnericom Alexandrom Grant.

Reeves i Grant upoznali su se 2009. godine na jednoj večeri te su brzo postali prijatelji. Veza je na kraju postala romantična i par je svoju romansu javno obznanio 2019. godine.

Prvi put su zajedno radili 2011. na knjizi "Oda sreći", koja spaja Reevesov poetski tekst s Grantovim ilustracijama.

Njihova prva fotografija poljupca s crvenog tepiha obišla je nedavno svijet u rekordnom roku, a unatoč tome što takav prizor nije neuobičajen i to rade gotovo svi slavni parovi, kod ovog je toipak iznimka. 

Inače, Keanu je prije Alexandre proživio tešku tragediju. Godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dijete, kći Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio. Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći što je omiljenog glumca shrvalo do kraja i od čega se jedva oporavio.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Britney Spears objavila potpuno goli video iz plićaka, a onda šokirala porukom koju je stavila uz ovaj prizor!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Klingor Mihić raspametila sve fotkom u bikiniju: ''Zmijsko tijelo, pa otkud ti snaga za sve?''

Povezana vijest Celebrity Šuška se o mogućim novostima u životu glumca koji je javnosti posebno zanimljiv zbog ljubavnog života

Povezana vijest Zanimljivosti O novoj frizuri holivudskog dobrice ne prestaje se pričati, zbog novog - starog imidža postao je prava senzacija!

Povezana vijest Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

Povezana vijest Celebrity Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Povezana vijest Zanimljivosti Miljenik Hollywooda u braku je s dobro poznatom kolegicom više od 30 godina, a vjenčali su se zapravo slučajno: "Ona kaže da jesmo!"

Povezana vijest Clubzone Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

Povezana vijest Celebrity Novi potez javnosti najdražeg dobrice raznježio je svijet, pogledajte prizore koje će ovaj dječak pamtiti cijeli život!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS