kamen, krš i maslina

Snaha Roda Stewarta poslije Dubrovnika javila se iz Hercegovine, objava nije mogla proći bez hita Mate Bulića!

Nicole Artukovich i Liam Stewart - 3 Nicole Artukovich/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nicole Artukovich Stewart na svom je profilu na Instagramu podijelila prizore iz Hercegovine, a otkrila je i što su tamo radili.

Ovih dana svi su brujili o vjenčanju godine koje se održalo u Dubrovniku, a u  fokusu su bili Amerikanka hrvatskih korijena Nicole Artukovich i sin Liam Stewart, sin glazbene legende Roda Stewarta

Novopečeni mladenci sada su posjetili Hercegovinu, odnosno selo Klobuk. Uživali su u predivnom krajoliku, guslama i hrani. 

"Mojim dečkima prvi posjet Klobuku", napisala je ona uz snimku.

Pozornost pratitelja privukla je i pjesma Mate Bulića "Moja Hercegovina", koju je objavila uz fotografiju prizora prirode. 

Podsjetimo, njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, a svih detalja koji su ukrali najviše pozornosti prisjetite se OVDJE.

Na zabavi poslije crkvenog vjenčanja zapjevao je i Petar Grašo, a Nicole se tada i rasplakala.

Povezana vijest Celebrity Mladenka o čijem se vjenčanju u Dubrovniku proteklih dana pisalo objavila prve fotke, evo koje je trenutke izdvojila!

Povezana vijest inMagazin Detalji raskošnog vjenčanja koje je prošlog vikenda u Dubrovniku napravilo pravu pomutnju: Kao gost zapjevao je Grašo!

Povezana vijest Celebrity Ponosni Rod Stewart oglasio se nakon vjenčanja za pamćenje, sinu i snahi uputio je najljepše želje: ''Želim im još puno beba, ljubavi, smijeha...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput napravila raspašoj u haljini ispod koje je virio čipkasti grudnjak, a bujni dekolte došao je do izražaja!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Supruga Donalda Trumpa viđena je prvi put nakon njegove presude, o njihovu braku već se dugo priča, a nešto nikome nije jasno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS