''predivna i bez fotošopa!''

Znate li koji će rođendan Neda Ukraden proslaviti ove godine? Svima je to teško povjerovati na temelju ovih fotki!

Neda Ukraden Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Neda Ukraden na Instagramu se pohvalila nagradama koje je osvojila, a u pitanju su priznanja "The Balkan Queen of Pop music" te ona za najveći balkanski hit - "Zora je".

Neda Ukraden vlasnica je mnogih hitova, a nedavno je objavila novu pjesmu "Živi se i umire za ljubav". 

Imala je i vlastitu promociju duplog vinila - "Neda: 25 Greatest Hits" na popularnom CMC festivalu u Vodicama, a kako tvrdi, priprema još jednu pjesmu, zvanu "Posesiva".

Na Instagramu se pohvalila nagradama koje je osvojila, a ujedno je objavila i niz fotografija s festivala. 

"Beskrajno hvala, Balkan Fest Awards, na prestižnim glazbenim nagradama koje su mi 8. svibnja dodijeljene u Temišvaru! Osjećala sam se veoma ponosno, počašćeno i sretno! Te večeri, na pozornici pred prepunim trgom u Temišvaru, po 'ko zna koji put, uvjerila sam se u beskrajnu ljubav i poštovanje publike", napisala je Ukraden i dodala kako su joj najveća nagrada bili njezini najdraži unuci te kći i zet, koji su joj uveličali taj spektakl.

No Neda osim nagradama sve oduševljava i svojim mladenačkim izgledom iako će ove godine proslaviti 75. rođendan. 

''Prelijepa uvijek bila'', ''Fascinantno je to što vi sa svakom novom fotografijom date novu energiju, keca u rukavu, to je za svaku nagradu i pohvalu'', ''Prelijepi ste, uživo jako lijepo izgledate, imate neku eleganciju, savršeno izgledate'', ''Cijenim, ide i bez pretjeranih aplikacija i fotošopa'', ''Uvijek s elegancijom, nikad vulgarno'', pisali su joj u komentarima.

Inače, Neda je rođena u Imotskom i tamo je živjela do svoje druge godine, a tijekom odrastanja i školovanja zbog očeva posla često se selila i mijenjala škole, a na kraju se skrasila u Beogradu.

73-godišnja pjevačica nastupa još od 1967. godine, ali isto tako svojim izgledom parira mlađim kolegicama.

Povezana vijest Celebrity Emotivna Neda Ukraden ne može biti ponosnija na svoju kćer jedinicu: "Najljepša moja..."

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

Povezana vijest Celebrity Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Nina Badrić raznježila pratitelje rijetkom fotografijom s mamom Milom, zajedno su bile u Međugorju

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Evo što Haris Džinović kaže o šalama koje se zbijaju na račun njegovih izjava o bivšoj ženi: ''Ismijava li sada netko..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS