drastična promjena

Katy Perry u sićušnom badiću pokazala je rezultate velike transformacije, djeluje kao da iz teretane nije izlazila

Katy Perry - 1 Katy Perry/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Povodom Dana neovisnosti SAD-a Katy Perry počastila je pratitelje u američkom bikiniju, a obožavatelji su se oduševili njezinim izdanjem.

Svjetska zvijezda Katy Perry u zadnje vrijeme često šokira obožavatelje golišavim izdanjima, a ovoga puta obožavatelje je obradovala fotografijom u bikiniju povodom Dana nezavisnosti SAD-a.

Pozirala je u zanimljivom badiću s detaljima američke zastave koji je bio ukrašen kristalima, ali u isto vrijeme se pohvalila i istreniranim mišićima. 

"BB UR A FIREWORK", napisala u opisu, referirajući se na svoj hit "Vatromet" iz 2010.

"A kad smo već kod posla, ženski svijet će stupiti na snagu za tjedan dana", dodala je.

Njezina povratnička pjesma, "Woman's World", koja će poslužiti kao vodeći singl na njezinom šestom albumu, izlazi 11. srpnja.

Obožavatelji su vidno oduševljeni njezinim izdanjem pa su je počastili s komplimentima.

"Ti si najljepša i najmoćnija žena na planeti Zemlji", "Predivna", Kako si zgodna", pisali su.

Podsjećamo, Katy Perry nedavno je šokirala izdanjem u oskudnoj haljini, a više o tome pročitajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Katy Perry se tijekom snimanja dogodila nezgoda s gornjim dijelom outfita, skrivala se jastukom: "Ovo je obiteljski show..."

Povezana vijest Celebrity Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Povezana vijest Celebrity Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako to izgleda kada Knoll pozira u plićaku, u tanga-bikiniju užarila je društvene mreže: "Kakva zgodna sirena!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih sportaša sve je rastopio fotografijama sa zaručnicom i kćerkicom: "A slatkog djeteta!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS