Rijetki zajednički prizori

Vrsaljkova Kaja objavila je nove fotografije, koje otkrivaju da se u njihovoj obitelji dogodio važan, svečani trenutak!

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Kaja Vidmar obradovala je svoje pratitelje novim obiteljskim fotografijama, pogledajte rijetke prizore.

Partnerica našeg bivšeg Vatrenog Šime Vrsaljka, Kaja Vidmar, na Instagramu je objavila nove fotografije njihove obitelji.

Kaja i Šime bili su sređeni, on u sivom odijelu, a ona u bijeloj haljini, a sudeći po fotografijama, pretpostavlja se da je par krstio svog sina čije ime još nisu otkrili. Ipak, Kaja je jednom podijelila njegovu fotografiju i u opis stavila slovo M, pa se da pretpostaviti da je mališan dobio ime s tim početnim slovom.

Lijepa Slovenka fotografirala je svećenika, Šimu s djecom i njihovu kćerkicu Viktoriju, ali podijelila i jednu njihovu fotografiju na kojoj su pozirali nasmijani.

Zanimljivo je da je Kaja sakrila komentare na ovoj objavi, a zbog bijele haljine koju je nosila mnogi se nadaju da se par možda i vjenčao.

Par rijetko u javnost istupa o svom privatnom životu, ali na društvenim mrežama Kaja s vremena na vrijeme objavi fotografiju djece.

2022. godine dobili su kćer Viktoriju, a sinčić se rodio prije godinu dana.

U domaćim medijima nagađalo se da su se vjenčali, ali tu informaciju par nikada nije potvrdio te svoj odnos kriju od javnosti.

Od prve supruge Matee Šime se razveo u tajnosti, a ona je bila njegova srednjoškolska ljubav. Vjenčali su se 2017. godine, nakon devet godina veze, te su početkom lipnja 2018. dobili sina.

Kako je Vrsaljko izgledao prije 14 godina, pogledajte OVDJE.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Ovom je neodoljivom šarmeru 55 godina, ali po ovakvom torzu teško bi se to dalo zaključiti!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

Nova velika Bloomova avantura, pogledajte kako je izgledao njegov put do ove daleke zemlje!

Što je ružičasti kokain, koji je pronađen u tijelu pjevača čija je smrt šokirala svijet? Ta se droga nedavno pojavila i u Hrvatskoj

Povezana vijest Celebrity Vrsaljkova kćerkica proslavila je već drugi rođendan, njegova partnerica pokazala je djelić atmosfere pred svojim pratiteljima, sve je bilo pomno ukrašeno!

Povezana vijest Celebrity Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS