Vječna seks-bomba!

Malo tko bi povjerovao u to da ova žena slavi 51. rođendan, a sjećate li se kako je izgledala na početku karijere?

Heidi Klum - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Heidi Klum jedan je od najpoznatijih svjetskih modela i slavi već 51. rođendan, evo kako je izgledala na početku karijere.

Heidi Klum proslavila je 51. rođendan, a iako je ušla u šesto desetljeće života, njenom izgledu zavide mnoge puno mlađe djevojke.

Zbog isklesane figure i prirodnih bujnih grudi uvijek je bila seks-bomba, a za nju doista vrijedi izreka da stari kao vino.

Rođena je u malom njemačkom mjestu Bergisch Gladbachu. Otac joj je bio direktor kozmetičke tvrtke, a majka frizerka.

Njezina karijera započela je gotovo slučajno kada se prijavila na natječaj za modele u TV emisiji Gottschalk Late Night. Na kraju je potpisala ugovor s njemačkom agencijom za modele Metropolitan.

Prvih nekoliko godina bavila se modelingom samo u Europi, a kasnije se za nju saznalo i u svijetu.1998. dospjela je na naslovnicu časopisa Sports Illustrated, a onda je postala neizostavni dio svjetskih modnih pisti, pa čak i Victoria's Secret Angel.

S vremenom, Heidi je pokrenula i osmislila vlastitu liniju cipela, nakita i parfema.

U životu se tri puta vjenčala.

Njen prvi suprug bio je Ric Pipino s kojim je bila u braku od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.
Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda, manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Njezino srce na kraju je smirio 17 godina mlađi Tom Kaulitz s kojim je u braku sad već pet godina.

A kako je Heidi izgledala na početku svoje karijere te koliko se otad promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Celebrity Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Povezana vijest Celebrity Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

Povezana vijest Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Povezana vijest Celebrity Na odmoru sa svojim 17 godina mlađim mužem posebno se opustila, a prizor koji je podijelila s milijunima njemu nimalo ne smeta!

1/48 >> Pogledaj i ovo +44 Celebrity Svi detalji vjenčanja godine u Dubrovniku: Mladoženja se od sreće skinuo, zna se što se jelo i pilo, a mladenka je još jednom pokazala koliko voli Hrvatsku!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS