Znate li čime se bavi?

Dragan Despot u izlazak je poveo svoju kćer koju rijetko viđamo u javnosti, preslika je poznate mame glumice!

Dragan Despot i kći Ana - 4 Miroslav Slafhauzer / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Na otvaranju 18. Vukovar film festivala prisustvovao je i naš glumac Dragan Despot, no svu pozornost ukrala je njegova pratnja.

U Vukovaru je počelo 18. izdanje Vukovar film festivala, a tim povodom na otvaranje je stigao i naš poznati glumac Dragan Despot.

Prije početka ceremonije, pozirao je na crvenom tepihu, a na događanje je stigao u pratnji svoje kćeri, Ane Despot.

Tata i kći pozirali su zagrljeni i nasmijani, a njihove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Iako joj je tata Dragan, a mama Anja Šovagović Despot, Ana u glumačke vode nije krenula. No, život ju je odveo u umjetničko područje, ali s potpuno druge strane.

Naime, ova 30-godišnjakinja diplomirala je na Likovnoj akademiji, a bavi se ilustracijom animiranih filmova. Iza nje su već dva filma, a u jednom od njih narator je i sam Dragan.

Njena velika strast su i videoigrice, a da ugodno spoji s korisnim, Ana je nedavno počela raditi i u toj industriji kao ilustrator videoigara. 

"To je isto umjetnost na neki način, odnosno na sve načine, jer ima likovni dio, ima glazbeni dio, pisani - netko to mora napisati, interaktivno je - netko to mora programirati. Ima sve, to je kao da gledaš film u kojem ti sudjeluješ, kojim ti upravljaš", otkrila je Ana u svibnju ove godine za IN magazin.

Tijekom života Ana nije osjetila da odrasta uz poznate roditelje. Sa svakim od njih ima obične svakodnevne rituale.

"S tatom mi je najzabavnije gledati televiziju, kvizove i nogomet, pogotovo kad je prvenstvo, Ligu prvaka, to mi volimo gledati. S mamom se volim šetati, komentirati glazbu, filmove, književnost. S njom volim ići na predstave i razne događaje, onda nas dvije idemo i zezamo se", ispričala je Ana još.

Podsjetimo, osim Ane, glumački par ima još i sina Josipa.

Kako on izgleda, pogledajte OVDJE.

Inače, Anja Šovagović nedavno je i drastično promijenila svoj imidž, a koji je razlog i kako sada izgleda pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari zna kako biti seksi i bez da sve pokaže: "Bila bi mi neko vrijeme na polici samo da te gledam..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Presretna Sonja Kovač podijelila je veliki trenutak koji je prvi put proživjela s kćerkicom!

Povezana vijest inMagazin Naša glumačka diva ne skriva koliko joj nedostaje otac: "On je ostavio zaista jedno ogromno blago na filmu, televiziji i u kazalištu"

Povezana vijest Celebrity Anja Šovagović objavila je video svoje kćeri posebnim povodom, glumica ne skriva ponos kad je njezina nasljednica u pitanju!

Povezana vijest Celebrity Angelina Jolie svojom je ljepotom sve oborila s nogu, no pažnju je privukao muškarac koji je stigao s njom!

Povezana vijest Celebrity Sve je stalo kad se ona pojavila na crvenom tepihu! Kažu da ima brutalno tijelo, a prati je 4,4 milijuna ljudi na Instagramu

Povezana vijest Celebrity Zvijezde hit-serije 90-ih otkrile šokantne detalje i pravila kojih su se trebali držati, ovo im je bilo strogo zabranjeno!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS