"Svašta novo radimo"

Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

Domenica i Hana Huljić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Domenica Žuvela objavila je fotografije i videa s Hanom Huljić Grašo iz glazbenog studija.

Glazbenica Hana Huljić Grašo vješto čuva svoju privatnost te se rijetko pojavljuje u javnosti i oglašava na društvenim mrežama.

No sada je njezina vjenčana kuma, pjevačica Domenica Žuvela otkrila čime sa Hana bavila ovih dana.

Povezana vijest Celebrity Osvanula fotografija Hane Huljić iz izlaska s društvom, evo tko ju je uspio malo odvojiti od kćerkice Albe!

"Studio time", napisala je Domenica uz fotografiju na kojoj pozira s Hanom i prijateljicama u glazbenom studiju.

U pričama na društvenoj mreži objavila je i video u kojem je pokazala i djelić vesele atmosfere iz studija, uz koji je tajnovito poručila: "Nije me bilo ovih dana na Instagramu, ali evo me. Svašta novo radimo", a o kakvom je zajedničkom projektu Domenice i Hane riječ, još neko vrijeme ostaje nepoznanica.

Inače, Hana se u zadnje vrijeme vratila glazbi. U prosincu je pokrenula YouTube kanal s dječjim pjesmicama, a prije toga je izbacila i novu autorsku pjesmu "Moon".

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić podijelila je nikad objavljene snimke malene Albe, poslušajte kako zvuči!

Nedavno je u IN magazinu progovorila i o svojoj jednoipolgodišnjoj kćerkici Albi, koju je dobila s Petrom Grašom.

"Vesela je, živahna, nasmijana i mislim da osjeća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovjek koji sve razumije i jako je slatka, stvarno nam je veselo", ispričala je Hana.

Povezana vijest inMagazin Hana Huljić prvi put komentirala glasine da Petar i ona čekaju drugo dijete: ''Ja jednostavno ne volim uopće kad se tako nešto piše...''

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"  

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Clubzone U Hrvatsku stiže jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, a održat će čak dva koncerta!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS