Izgleda fantastično!

Alka Vuica u čipkastoj haljini zasjala poput filmske dive, njoj godine kao da stoje: ''Sakrij se Monica Bellucci''

Alka Vuica - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Alka Vuica podijelila je nekoliko novih fotografija u čipkastoj haljini, brzo su pale usporedbe sa slavnom glumicom.

Pjevačica Alka Vuica objavila je nove fotografije na kojima je pozirala u crnoj čipkastoj haljini, a nju je kombinirala uz crne sunčane naočale, najlonke te štikle.

Alka je prošetala ulicama Umaga, a njen izgled očarao je pratitelje pa su brzo pale usporedbe i sa slavnom holivudskom glumicom.

''Žena koja ne stari'', ''Uvijek prekrasna i seksi'', ''Monica Bellucci, sakrij se'', ''Predivna, ikona!'', ''Kako je lijepa ova Alka'', nahvalili su je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

''Ima jedna ulica kojom ne prolazim, ali mi ulazi u sne'', napisala je Alka mistični opis.

Podsjetimo, Alku smo gledali u ovogodišnjoj prvoj sezoni showa ''Tko to tamo pjeva'', a i u emisiji je gledatelje svakog vikenda oduševila svojim odjevnim kombinacijama.

Povezana vijest Celebrity Predizborni plakati Alke Vuice pravi su hit, a novim je pokazala da se zna i našaliti na svoj račun!

Povezana vijest Nekad i sad Isplivale su fotografije Alke Vuice iz davne 2009. godine, tada joj je pripala i titula posebne kume!

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica uoči velikog TV projekta raspričala se o najvećoj ljubavi i jedinom čovjeku koji ne priča s njom: ''To je njegov grijeh, ne moj...''

1/44 >> Pogledaj i ovo +40 Celebrity Ovaj albanski ljepotan brani svoj gol od naših Vatrenih, a evo kako izgledaju njegovi mlađahni suigrači!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS