Nogometna legenda

Jedan od najomiljenijih Vatrenih iz generacije '98. istaknuo se u masi na njemačkom stadionu!

Aljoša Asanović - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bivši Vatreni Aljoša Asanović nije propustio doći na napetu utakmicu Hrvatske i Albanije, nakon umirovljenja prati sve njihove nastupe.

Aljoša Asanović, nakon što se umirovio iz naše reprezentacije, čest je gost sportskih natjecanja gdje igrače bodri iz publike, a tako je bilo i ovog puta na napetoj utakmici Hrvatske i Albanije na Euru 2024.

Naš ''Vatreni lakat'', kako su ga nazivali dok je igrao, uhvaćen je na tribinama u nepoznatom društu u kojem je, sudeći po osmijesima, itekako uživao.

Aljoša danas ima 58 godina, a zauvijek će ostati zapamćen kao dio legendarne generacije koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

2022. godine u rujnu je otišao s mjesta izbornika nogometne reprezentacije Zambije, a još uvijek u medijima izaziva puno zanimanja svojim privatnim životom o kojem se puno pričalo.

Podsjetimo, već dugo se priča da se 2017. godine razveo od supruge Katarine Marasović. Par se vjenčao 1988. i dobio kćer Anamariju i sina Antonija.

Povezana vijest Celebrity Plenković snimljen na tribinama u Hamburgu, pogledajte tko je još od naših političara podrška Vatrenima!

Povezana vijest Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

Povezana vijest Celebrity Andrej Kramarić na dan velike utakmice slavi rođendan, evo što si je poželio uz tortu kojom se počastio s Vatrenima!

Povezana vijest Nekad i sad Bivši Vatreni snimljen u opuštenom izdanju, i on je nabavio trendi vozilo, a zbog jednog detalja nije ga lako prepoznati!

Povezana vijest Celebrity Kći bivšeg Vatrenog ostala bez mnogih vrijednih uspomena: "Nema veze, idemo ispočetka"

Povezana vijest Celebrity Zgodna kći bivšeg Vatrenog objavila fotku u badiću, na golišavoj fotografiji vidi se linija koju je dovela do savršenstva!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS