nema drugog izbora

Kći bivšeg Vatrenog ostala bez mnogih vrijednih uspomena: "Nema veze, idemo ispočetka"

Anamarija Asanović Anamarija Asanović Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 4 Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 1 Aljoša Asanović, Katarina Marasović, Anamarija Asanović Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 3 +15 Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 2 Galerija

Anamarija Asanović otkrila je da je morala otvoriti novi profil na Instagramu jer je stari izgubila.

Modna dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića Anamarija Asanović izgubila je brojne uspomene koje je imala na svojem profilu na Instagramu i morala je otvoriti novi.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

"Instagram ko Instagram... Žao mi je što su moje uspomene nestale... Slike s raznih putovanja, raznih projekata/suradnji, raznoraznih revija... Uspomene starih prijatelja zbog kojih i najviše imam ovaj Instagram jer su rasuti po svijetu. Raznih proslava, rođendana, smijeha i svakakvih situacija... Svoj sam profil gradila nešto više od 10 godina. Ali nema veze, idemo ispočetka neke nove uspomene stvarati", napisala je Anamarija uz zadnju od tri fotografije koje ima na svojem novom profilu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anamarija Asanovic (@aanamarijaa.asanovic)

"Samo naprijed i ne daj se", "Idemo dalje još jače", "Nema predaje", neke su od brojnih poruka podrške koje je dobila, a pratitelji su joj uputili i pokoji savjet kako joj se to ne bi ponovno dogodilo.

Inače, Anamarija je sa svojim brendom na domaćoj modnoj sceni prisutna više od deset godina, a jednom je prilikom priznala da se tijekom tog perioda naslušala svega o sebi, pa i toga da je uspjela samo zbog svojeg prezimena, iako se na svojim počecima nije ni predstavljala pod njim.

"Na svim tim natjecanjima su čak zbog prezimena uveli šifre za natjecatelje da ne bi ispalo da mi je otac nešto namjestio. Uglavnom, u Zagrebu su uvijek bile šifre pod kojima smo se mi dizajneri natjecali. To u biti nitko ne zna, bila sam jedanput 'puž u kućici', u tom stilu je bilo'', izjavila je.

Osim Anamarije, Aljoša s bivšom suprugom Katarinom Marasović ima i sina Antonija, koji je njegova slika i prilika, a također je i nogometaš.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković +0 Ljuba Stanković i Severina Nekad i sad Pogledajte kako sada izgleda dječak koji je sa samo 6 godina snimio pjesmu sa Severinom, frizura mu je pravi hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene