Zašto baš ona?

Tko je djevojka neprežaljenog Chandlera, jedina se od njegovih bivših našla u oporuci uz članove obitelji?

Rachel Dunn i Matthew Perry Rachel Dunn i Matthew Perry Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Dunn i Matthew Perry - 2 Rachel Dunn i Matthew Perry - 1 Rachel Dunn i Matthew Perry - 4 Rachel Dunn i Matthew Perry - 3 Matthew Perry Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 David Schwimmer i Matthew Perry - 4 David Schwimmer i Matthew Perry - 2 +21 Matthew Perry - 1 Galerija

Rachel Dunn spominje se u oporuci Matthewa Perryja, a mnogi su i zaboravili da je bio u vezi s tom 14 godina mlađom ljepoticom.

Bivša djevojka pokojnog glumca Matthewa Perryja Rachel Dunn navedena je u njegovoj oporuci, a  čiji je sadržaj ovih dana postao poznat javnosti, a to je poprilično iznenadilo njegove obožavatelje.

Matthew je preminuo u listopadu prošle godine, u dobi od 54 godine od posljedica akutnog učinka ketamina, što je otkrilo posljednje izvješće Okružnog medicinskog istražitelja Los Angelesa u prosincu iste godine. Pet mjeseci nakon njegove smrti, glumčeva oporuka koja je napisana 2009. godine je objavljena, a Us Weekly je dobio kopiju dokumenata nakon što su isti predani ostavinskom sudu.

U njima je otkriveno da je Perry većinu svoje imovine ostavio svojoj zakladi Alvy Singer Living Trust, nazvanoj po liku iz filma Woodyja Allena "Annie Hall" iz 1977. godine te da su njegovi roditelji John Perry i Suzanne Morrison imenovani kao korisnici zaklade, kao i njegova polusestra Caitlin Morrison te bivša djevojka Rachel Dunn.

Pogledaji ovo Matthew Perry Celebrity Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Matthew je u svojim memoarima iz 2022. godine, "Friends, Lovers & The Big Terrible Thing" opširno pisao o ljubavi koju je gajio prema obitelji, kao i o svom odnosu s njom. Glumac je upoznao Rachel, koja je bila 14 godina mlađa od njega, nakon što se ona preselila u Sjedinjene Države kako bi studirala modu, a o njezinoj sadašnjoj karijeri i životu ne zna se puno jer od njihovog raskida vodi povučen život.

Njihova ljubavna veza potrajala je od 2003. do 2005. godine, a Matthew koji se većinu svog života borio s ovisnošću, pripisao je Rachel sve zasluge što ga je održavala stabilnim dok su bili zajedno.

“S Rachel u svom životu, znam da mogu biti vrlo predan, a ne neki sebični tip koji se samo želi družiti s prijateljima. Želim provoditi vrijeme sa svojom djevojkom i istraživati što to znači imati mnogo bliži odnos nakon dugo vremena", izjavio je za Evening Standard 2004. godine.

Pogledaji ovo Matthew Perry - 2 Celebrity Matthew Perry u trenutku smrti imao je nedozvoljenu dozu anestetika koji je koristio u ljekovite svrhe, o tome je i sam pisao: ''Shvatio sam da to nije za mene…''

U svojim memoarima, Matthew je nazvao Rachel "bivšom djevojkom svojih snova, a prema ranijim saznanjima njihov je raskid prošao bez ikakve drame, a stvari su se izjalovile kad je on završio snimanje "Prijatelja". A izgleda da i nakon prekida ostali u dobrim odnosima, pogotovo sada kada se zna da je Rachel uključena u njegovu oporuku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Požar vile Care Delevingne - 11 Požar vile Care Delevingne - 10 Požar vile Care Delevingne - 8 Stradale mačke Care Delevingne +25 Cara Delevingne Celebrity Stravični požar progutao je luksuznu vilu slavne ljepotice, ima i ozlijeđenih: "Srce mi je slomljeno"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Desanka Beba Lončar - 2 Beba Lončar 2010. - 3 Beba Lončar 2010. - 2 Beba Lončar 2010. - 1 +20 Desanka Beba Lončar - 1 Nekad i sad Bila je toliko lijepa da su je prozvali srpskom Brigitte Bardot, no rano je stavila točku na kraj karijere, a danas se ne voli isticati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene