Jeste li primijetili?

Stručnjakinja pojasnila što se točno krije iza ponašanja Williama i Harryja, jedna razlika se posebno ističe!

Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Princ William i Meghan Markle Princ William i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +20 Princ Harry Galerija

Stručnjakinja za govor tijela i veze analizirala je ponašanje prinčeva Williama i Harryja, Meghan Markle i Kate Middleton prilikom odvanja počasti pokojnoj kraljici Elizabeti.

Prinčevi William i Harry te njihove supruge Kate Middleton i Meghan Markle nakon smrti kraljice Elizabete nalaze se u središtu pozornosti, analizira se svaki njihov pokret, a sada se oglasila i stručnjakinja za govor tijela te otkrila što misli kako su se zapravo osjećali kada su se našli zajedno u javnosti nakon dvije godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Stručnjakinja za govor tijela i stručnjakinja za veze Katia Loisel tako je za 7News izjavila da su William i njegova supruga Kate izgledali vrlo uznemireno i trudili su održati bliskost tijekom cijele procesije u Westminster Hallu, a potez Harryja i Meghan da prekrše formalnost držeći se za ruke bio je zapravo znak da imaju želju za povezivanjem i biti blizu jedno drugome.

Dodala je naborane obrve, napetost u vratu, ustima i čvrsto stisnute usne ukazuju na to da su William i Kate pokušavali zadržati suze.

"Sve to ukazuje na ekstremne razine nelagode i stresa. Princ Harry i Meghan pokazuju povezanost, kao što je držanje za ruke, njihova tijela okrenuta su jedno prema drugome, a međusobni pogledi iskazuju podršku. Suprotno tome, ožalošćeni i izgubljeni u vlastitim mislima, princ William i princeza Kate održavaju formalnu distancu, u skladu s formalnošću i ozbiljnošću događaja te pozicijom princa Williama kao prijestolonasljednika", pojasnila je Katia.

Princa Harryja preplavile su emocije dok je odavao počast svojoj preminuloj baki i kraljici, a nakon što je lijes s njenim tijelom izložen u Westminsteru, fotografi su ga snimili kako briše suze, a Meghan stoji pokraj njega s tužnim izrazom lica.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Nekad i sad Šokantne fotografije nekadašnje seks-bombe: Oči jedva drži otvorenima, a rijetki su uopće prepoznali o kojoj je ljepotici riječ!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene