"Kao u filmu strave"

Medijskom mogulu zapalili glavu na snimanju hit-showa, ljudi su u panici vrištali: "Svi su bili potpuno zaprepašteni"

Simon Cowell Simon Cowell Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Cowell - 1 Simon Cowell Simon Cowell Simon Cowell - 3 Simon Cowell - 4 Simon Cowell Simon Cowell - 1 Simon Cowell - 4 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) +2 Simon Cowell (Foto: Profimedia) Galerija

Britanski mediji prenose kako su Simonu Cowellu zapalili glavu na snimanju showa "Britain's Got Talent", no sve je, nasreću, prošlo bez ozljeda.

Medijski mogul i član žirija showa "Britain's Got Talent" Simon Cowell definitivno će pamtiti snimanje jedne od posljednjih audicijskih emisija u nizu nakon što mu je maskirani mađioničar zapalio glavu, no nasreću, prošao je bez ozljeda.

Pogledaj i ovo Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Dočekala je! Nije mogao podnijeti ideju braka, ali se predomislio zbog žene koju ju oteo svom najboljem prijatelju i poznatom milijarderu

63-godišnjeg Simona na pozornicu je odveo misteriozni i maskirani mađioničar koji nije progovorio ni riječ te ga uputio da sjedne u stolicu, stavio mu kapuljaču na glavu, po njoj prolio tekućinu pa na nju stavio kutiju s otvorom da bi publika mogla vidjeti što se događa. Nakon toga zapalio mu je glavu i u studiju je nastala prava panika.

"Publika je vrištala, članovi žirija su vrištali na svojim mjestima, svi su bili potpuno zaprepašteni. Plamen je ugašen i Simon je ustao izgledajući pomalo šokiran, dok su ostali odahnuli s olakšanjem kad se vratio na svoje mjesto", izjavio je jedan od svjedoka.

"Mogao sam osjetiti da me polijeva tekućinom, ali nisam imao pojma da je to zapaljiva tekućina!" izjavio je nakon svega Simon, prenosi Mirror.

"Simone, zapalio ti je cijelu glavu! Bilo je jako strašno, jako si hrabar kad si pristao na to. Shvatila sam koliko nam je stalo do tebe, bila sam spremna doći gore i spasiti te", rekla je Simonu kolegica iz žirija Alesha Dixon.

"Bilo je jako zabavno, ali užasno gledati. Bilo je zastrašujuće", dodala je Amanda Holden.

"To me podsjetilo na scenu iz onog filma "Slagalica strave", kad sam vidio Simonovu glavu u toj kutiji. Ostao sam bez teksta, nikad nisam vidio tako nešto", priznao je Bruno Tonioli, koji je inače novi u žiriju.

Inače, Simon već mjesecima izaziva zabrinutost kod obožavatelja i javnosti koja ga prati jer je u posljednje vrijeme neprepoznatljiv, a njegovo lice zategnuto je i podbuhlo zbog pretjeranog korištenja botoksa. Paparazzi su ga ovih dana uhvatili na izlasku sa snimanja nove sezone ''Britain's Got Talent'', a iako je bio vidno umoran, Cowell je svejedno zagrlio okupljene fanove i fotografirao se s njima.

Početkom prosinca prošle godine Simon je podijelio video u kojem poziva ljude da se prijave u novu sezonu britanske verzije showa Supertalent, ali svi su komentirali njegov izgled.

"Što se dogodilo s njegovim licem", "O Bože, umalo ga nisam prepoznala", "Lice mu izgleda kao da se topi", "Netko je zaboravio isključiti Snapchat filtere ili", "Što mu se dogodilo s licem i kosom", "Simon Cowell je iz godine u godinu sve mlađi", samo su neki od komentara.

Simon je prvi put o estetskim zahvatima progovorio prije nekoliko godina, kada je priznao da koristi botoks jer želi izgledati mlađe, ali i da će prestati jer smatra kako je pretjerao, no čini se kako se na kraju ipak predomislio.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović objavila niz novih fotografija i bacila obožavatelje u trans: "Naša ljepotica, kao curica..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene