Ajoj

Slavni milijunaš šokirao izgledom u videu koji je objavio, a rekao je da će prestati: "Što se dogodilo s njegovim licem?"

Simon Cowell Simon Cowell Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Cowell - 3 Simon Cowell - 4 Simon Cowell - 1 Simon Cowell - 2 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell Simon Cowell +0 Simon Cowell Galerija

Simon Cowell objavio je video na Twitteru kojim je šokirao svoje obožavatelje i svi se pitaju što se događa s njegovim licem.

Britanski televizijski i glazbeni mogul Simon Cowell izazvao je zabrinutost obožavatelja u novom videu koji je podijelio na društvenim mrežama i to zbog svog čudnog izgleda.

Pogledaj i ovo Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Dočekala je! Nije mogao podnijeti ideju braka, ali se predomislio zbog žene koju ju oteo svom najboljem prijatelju i poznatom milijarderu

63-godišnji Simon na snimci izgleda neprepoznatljivo, s nevjerojatno glatkim tenom, sjajnim bijelim zubima i drugačijima crtama lica nego inače, što sve ukazuje da je očito ponovno posegnuo za određenim kozmetičkim tretmanima.

U videu poziva ljude da se prijave u novu sezonu britanske verzije showa Supertalent, ali svi su komentirali njegov izgled.

"Što se dogodilo s njegovim licem", "O Bože, umalo ga nisam prepoznala", "Lice mu izgleda kao da se topi", "Netko je zaboravio isključiti Snapchat filtere ili", "Što mu se dogodilo s licem i kosom", "Simon Cowell je iz godine u godinu sve mlađi", samo su neki od komentara.

Simon je prvi put o estetskim zahvatima prije nekoliko godina kada je priznao kada koristi botoks jer želi izgledati mlađe, ali i da će prestati jer smatra kako je pretjerao no čini se kako se na kraju ipak predomislio. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić - 2 Maja Bajamić - 1 Maja Bajamić - 4 Maja Bajamić +13 Maja Bajamić Celebrity Naša pjevačica zaigrala se vezicama na bujnom dekolteu, odmah pala usporedba s Ivanom Knoll: "Jača si od nje"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivanu Knoll upitali su da nabroji top tri Vatrena, no odgovor nije baš išao glatko, a ona tvrdi da je zablokirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene