evo kako sad izgleda

Rijetki znaju tko je ovaj dječak iz Karleušina spota, a oni su s razlogom do danas ostali jako bliski

Jelena Karleuša i brat Marko - 3 Jelena Karleuša i brat Marko - 3 Screenshot/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i brat Marko - 4 Jelena Karleuša i brat Marko - 3 Jelena Karleuša i brat Marko - 2 Jelena Karleuša i brat Marko - 1 Jelena Karleuša - 13 Jelena Karleuša - 12 Jelena Karleuša - 11 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša +22 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša često ističe koliko voli svoju obitelj, ali malo tko zna kako izgleda njezin bratić Marko, koji se čak pojavio u jednom njezinu spotu.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša ne krije koliko drži do svoje obitelji, a nakon smrti majke Divne, s kojom je bila vrlo povezana, njezina tetka Danijela i sin Marko bili su joj velika podrška i oslonac. 

Rijetko se piše o njezinim članovima obitelji, a o bratiću Marku se gotovo ništa ne zna. Ipak, on se pojavio u Karleušinu spotu "Samo za tvoje oči".

Iako je tada bio samo dječak, prema navodim srpskih medija, život ga je odveo u smjeru metal i rock-glazbe, ali prema Jeleninoj umjetnosti gaji veliko poštovanje. 

Danas su njih dvoje veoma bliski, a u nekoliko ga je navrata i sama pjevačica objavljivala na društvenim mrežama. Kako Marko izgleda, pogledajte u našoj galeriji. 

Jeste li znali da Jelena ima polubrata?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Karleuša ima i dva polubrata s očeve strane - Ivana i Nikolu, s kojima također ima odličan odnos. 

Jelena je ovih dana u centru pozornosti zbog navodnog incidenta s bivšim suprugom Duškom Tošićem, a više o tome čitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Jelena Karleuša - 1 Celebrity Kontroverzna pjevačica na izborima se pojavila bez grudnjaka, no veću pozornost izazvao je šlep inspiriran srbijanskom zastavom!

Pogledaji ovo Severina Celebrity Pogledajte kako je Severina odgovorila na Karleušine provokacije, uz urnebesnu fotku iskopala je i iznenađujuće snimke!

Pogledaji ovo Jelena Karleuša Celebrity Karleuša se oglasila o medijskom prepucavanju sa Severinom: ''Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korijene!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez - 1 Antonija Čerkez - 2 +15 Antonija Čerkez - 3 Zanimljivosti Mlada Hercegovka nastupila u narodnoj nošnji i postala hit na društvenim mrežama, oduševljen je i Mate Bulić!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić Duško Valentić +21 Duško Valentić Celebrity Duška Valentića nedavno smo gledali u omiljenim Kumovima, to mu je bila zadnja televizijska uloga prije smrti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene