Zna kako privući pažnju

Kontroverzna pjevačica na izborima se pojavila bez grudnjaka, no veću pozornost izazvao je šlep inspiriran srbijanskom zastavom!

Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 1 Antonio Ahel/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 13 Jelena Karleuša - 10 Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 12 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 11 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 4 +22 Jelena Karleuša - 3 Galerija

Jelena Karleuša stigla je na izbore u Beogradu u bijeloj haljini koja je imala i poseban šlep, ona uvijek zna kako privući pažnju.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša stigla je na današnje izbore u Beogradu u outfitu koji je odmah privukao pozornost svih.

U bijeloj haljini došetala je do škole u kojoj glasa, a ispod haljine zaboravila je odjenuti grudnjak pa su joj iskočile bradavice. No, to je bio manji problem jer je više pozornosti privukao šlep haljine u bojama srpske zastave.

Jelena ga je pozirajući ponosno raširila, a nosila je i veliki bijeli šešir te sunčane naočale.

Karleušin outfit je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjećamo, Jelenu inače zovu srpskom modnom ikonom, a svojim golišavim outfitima uvijek privlači pozornost gdje god se pojavi, no ovog puta se odlučila za promjenu.

Ovih dana u centru je pozornosti zbog internetskog sukoba s našom pjevačicom Severinom, a više o njihovoj prepirci pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša je iste ove fotografije i sama objavila na Instagramu, pogledajte ima li ikakve razlike

Pogledaji ovo Jelena Karleuša - 3 Celebrity Jelena Karleuša misli da je bila inspiracija Nemu za stajling na Eurosongu, objavila je i fotke pa procijenite sami

Pogledaji ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Celebrity Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Pogledaji ovo Jelena Karleuša Celebrity U ultrakratku haljinu Jelene Karleuše nitko nije prestao gledati, a sve zbog detalja koji je ispod nje nedostajao!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 9 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 17 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 14 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 7 +21 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 8 Celebrity Oženio se zgodni brat Dejana Lovrena! Mladence je ispred crkve dočekala bakljada, a sretni nogometaš sve je ponosno snimao

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s obitelji - 20 Luka Modrić s obitelji - 19 Luka Modrić s obitelji - 18 Luka Modrić s obitelji - 17 +27 Luka Modrić s obitelji - 16 Celebrity Luka Modrić s obitelji je na terenu proslavio novi pehar, pogledajte preslatke prizore njegove djece koja su se veselila tati!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene