stigla ju kazna

Pokušala izigrati zakon izvlačeći se na slavnog bivšeg dečka kojem je umalo oduzela status poželjnog neženje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bar Refaeli u srpnju prošle godine je proglašena kriva za utaju poreza skupa sa svojom majkom Tzipi, a izlika im je bila veza manekenke s Leonardom DiCaprijem i boravak u Americi.

Bar Refaeli iskusila je posao modela već kao osmomjesečna beba, a prošle godine je bila u fokusu javnosti jer su ona i majka proglašene krivima za utaju poreza. 

Pogledaj i ovo showbuzz nedavno rodila Holivudski zavodnik ju je umalo oženio, zanosna manekenka pokazala kako izgleda bez šminke

Jedna od najuspješnijih svjetskih manekenki osuđena je na sudu u Tel Avivu na veliku novčanu kaznu te devet mjeseci rada za opće dobro. Refaeli je proglašena krivom za podnošenje lažnih prijava prihoda dok je živjela u inozemstvu kako bi izbjegla platiti poreze u Izraelu.

Sud joj je naredio da plati izraelskoj državi 638.000 eura novčane kazne, platiti zaostale poreze i odslužiti devet mjeseci rada za opće dobro. Njezina majka Tzipi Refaeli je također osuđena zbog izbjegavanja plaćanja poreza. Njoj je sud odredio 16 mjeseci zatvora, novčanu kaznu od 636.000 eura i plaćanje zaostalih poreza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

Bar i njena majka Tzipi su otkrivene ranije da su lagale o manekenkinom prebivalištu između 2009. i 2012. kako bi izbjegle platiti porez od 7.2 milijuna eura. Tvrdile su da živi u Americi i kao izlike navele i njezinu vezu sa oskarovcem Leonardom DiCaprijem istaknuvši da provodi većinu vremena tamo s njime.

Refaeli je s holivuskim zavodnikom bila u vezi od 2005. do 2009., a navodno su se godinu dana nakon prekida pomirili. Pojavile su se glasine i da se par zaručio.

No, njihova veza je ubrzo nakon toga završila, a Refaeli je jedna od djevojaka koja je najduže bila s poznatim holivudskim zavodnikom koji od prosinca 2017. ljubi 23 godine mlađu glumicu Camilu Morrone. 

Inače, Bar, koja 4. lipnja slavi 36. rođendan, već je sa osam mjeseci iskusila posao modela kada se pojavila u nekoliko reklama. S 12 godina je prekinula manekensku karijeru jer je nosila aparatić za zube, a 2000. je pobijedila na modnom natjecanju "Model godine" u Izraelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

Pojavila se međunarodnim izdanjima magazina Vogue, GQ, Maxim i Esquire. Surađivala je s poznatim brendovima među kojima su Chanel, Ralph Lauren, Victoria's Secret i Reebok. Bar je 2007. postala tek drugi izraelski model koji je bio na naslovnici časopisa Sports Illustrated.

Refaeli je uspješna i kao voditeljica te od 2013. vodi natjecateljski show "The X Factor Israel", a 2019. je bila suvoditeljica Eurosonga koji se održavao u Tel Avivu.

Bivša Viktorijina anđelica je od 2015. u braku s poduzetnikom Adijem Ezrom (46) koji je porijeklom iz Izraela kao i ona. Supružnici imaju kćeri Liv (4) i Elle (3) te sina Davida (1). 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene