Očekivano?

Pogledajte što ankete predviđaju Letu 3 na Eurosongu, u kratkom roku postali su jedni od favorita, oglasili se i poznati Hrvati!

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 na Dori +14 Let 3 Galerija

Let 3 i njihova pjesma "Mama ŠČ" trenutačno je glavni favorit za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, barem ako je suditi prema specijaliziranoj stranici wiwibloggs.com.

Nakon što je većina zemalja odabrala svoje predstavnike za ovogodišnji Eurosong koji će u svibnju biti održan u Liverpoolu, pojavile su se i prve ankete koje predviđaju pobjednike i one koji za to imaju najviše šanse.

Pogledaj i ovo Let 3 Ljudi ih obožavaju! Let 3 ima velike šanse za pobjedu: Na službenom YouTube profilu Eurosonga skupili su najviše pregleda od polufinala!

Tako je na specijaliziranoj stranici wiwibloggs.com objavljena anketa na kojoj je kao favorit prema jednoj anketi slovila predstavnica Norveške, pjevačica Alessandra s pjesmom "Queen of Kings". Ona je prema kladionicama zasad na trećem mjestu, ali obožavatelji Eurosonga smatrali su kako će ona pobijediti.

Na drugom mjestu smjestila se bila španjolska predstavnica Blanca Paloma s pjemom "Eaea", na trećem Talijan Marco Mengoni i njegova "Due Vite", na četvrtom je predstavnica Češke s pjemom "My Sister's Crown", a na petom su slovenski predstavnici Joker Out s pjesmom "Carpe Diem".

No kako sada stvari stoje na prvom mjestu je naš Let 3 s pjemom Mama ŠČ i to s velikim postotkom glasova od 35.79% iliti 4,513 tisuća glasova, na drugom mjestu je Norveška s 1556 glasova, a na trećem Španjolska s 1131 glasom.

Glas za svog favorita možete dati OVDJE, kao i pratiti situaciju kako stoje naše predstavnici koji su itekako podigli prašinu svojom pobjedom na Dori.

A pobjedu Leta 3 komentirali su i njihovi domaći kolege, među kojima i Severina koja je putem društvenih mreža poslala jasnu poruku što misli o tome. Naime, ona je na svom facebook profilu objavila video s nedavno koncerta u Varaždinu u kojem je pjevala pjesmu "Moja štikla", a s kojom je nastupila na Euroviziji 2006. godine.

U čast Let 3, Moja ŠČikla!", napisala je Seve uz video. 

No s njom se nikako nije složio  glazbeni menadžer Ivica Bubalo koji brine da će Let 3 naštetiti našem turizmu.

"Njihova pobjeda na Dori sramota je nad sramotama. Zamolio bih članove da na Eurosongu ne pokazuju svoje guzice, radi hrvatskog turizma, izjavio je on za Dalmatinski portal.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 1 +11 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Naša pjevačica nekad je imala 50 kilograma više i kratku plavu kosu, a danas ne nalikuje na staru sebe i izgleda kao druga osoba!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 1 +4 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Celebrity Grudi je prekrila s dva komadića tkanine, ali kad se okrenula, u prozirnoj haljini nije uspjela sakriti baš ništa!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene