Bilo je to prije 17 godina!

Zbog pobjede Leta 3 na Dori jednu staru Severininu pjesmu sada svi spominju, a oni su bili i njezini favoriti!

Severina Severina Youtube 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković - 2 Severina Vučković - 3 Severina - 1 Severina - 3 Severina Severina - 4 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 +20 Severina - 7 Galerija

Severina je 2006. godine odnijela pobjedu na Dori s pjesmom "Moja štikla" i s njom nas predstavljala na Eurosongu, a svoje pojavljivanje na ovom natjecanju tada je također na jedan način upriličio i Let 3.

Severina je prije 17 godina nastupila na Eurosongu s pjesmom "Moja štikla", gdje je u finalu završila na 12. mjestu. 

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Ta njezina pjesma sada je opet u fokusu javnosti jer se Let 3 tada pojavio u spotu za njezinu pjesmu, no bend nije nastupio s njom na Eurosongu.

Možda je baš to jedan od razloga zbog kojih je Severina prije Dore kao svoje favorite izdvojila upravo Let 3 te im preko društvenih mreža slala ogromnu podršku 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Mama ljubila morona... ŠČ! Podržite Let 3 na njihovu letu na Dori. Uz drugarski pozdrav, moja ŠČikla", napisala je tada ispod kratkog videa pjesme Leta 3.

Mrle iz Leta 3 odmah joj se javio u komentaru, a sa Severinom su se i prije same njihove pobjede mnogi njezini pratitelji složili da bi oni bili najbolji predstavnici Hrvatske na Eurosongu. 

"Oni su najbolji kandidat za Eurosong, to govorim već godinama", "Meni su zakon", podržali su je pratitelji u nastavku.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino - 3 Al Pacino - 2 Al Pacino - 1 Noor Alfallah +5 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Celebrity Nove fotografije legendarnog glumca zbunile su obožavatelje, svi se pitaju što je pošlo po zlu: "Je li pao u tanjur s bolonjezom?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 1 Ana Rucner +25 Ana Rucner - 2 Celebrity Ana Rucner s dečkom opet uživa na Jamajci, a u lepršavoj marami otkrila je i besprijekornu figuru!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene