Opako!

Najviši i najopasniji prorezi na haljinama koje ćete vidjeti, o ovim polugolim izdanjima brujalo se ove godine naveliko!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner, Jennifer Lopez i Ciara samo su neke od slavnih ljepotica koje su ovu godinu obilježila svojim pojavljivanjem u haljinama s dubokim prorezima.

Unatoč pandemiji koronavirusa glamurozni događaji i okupljanja najvećih svjetskih zvijezda ove su se godine vratili na velika vrata, a brojne ljepotice jedva su dočekale da se pokažu u punom sjaju, a neke su nas uspjele i šokirati.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

I to ponajprije odvažnim haljinama u kojima su u prvi plan istaknule atribute, a najčešće smo ih mogli vidjeti u izazovnim haljinama s dubokim prorezima, ispod kojih se donje rublje u većini slučajeva nije nosilo.

Tako će definitivno ostati zapamćena izdanja Kimberley Garner na premijeri novog filma o Jamesu Bondu u Londonu, kao i ono Ane de Armas, Jennifer Lopez na Met Gali u New Yorku, Rihanne u jednom  noćnom izlasku u kojem su je uhvatili paparazzi, kao i Ciare na eventu časopisa Elle u Los Angelesu, a njihova opaka izdanja pogledajte u našoj galeriji. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Celebrity Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene