vraća se!

Evo tko je u stvarnom životu partner Samanthe iz Seksa i grada: "Imamo lijep život i zahvalna sam na tome"

Kim Cattrall Kim Cattrall Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall i Russell Thomas - 1 Kim Cattrall i Russell Thomas - 2 Kim Cattrall i Russell Thomas - 3 Kim Cattrall - 1 Kim Cattrall - 8 Kim Cattrall - 10 Kim Cattrall - 11 Kim Cattrall - 6 Kim Cattrall - 4 Kim Cattrall - 3 +15 Kim Cattrall - 1 Galerija

Kim Cattrall otkrila je detalje veze s Russellom Thomasom, s kojim je zajedno od 2016. godine.

Vijest o povratku omiljene Samanthe u seriju "Seks i grad", koju glumi Kim Cattrall, razveselila je njezine obožavatelje, a ona je sada odlučila progovoriti o svom ljubavnom životu u stvarnosti, o kojem se zapravo ne zna puno.

Pogledaj i ovo showbuzz baš neočekivano! Procurili šokantni detalji o novim epizodama "Seksa i grada", je li moguće da jednog od glavnih likova čeka ovakva sudbina?

66-godišnja Samantha u sretnoj je vezi sa svojim partnerom Russellom Thomasom i u razgovoru za The Times priznala je kako je jako zahvalna na tome i da imaju lijep zajednički život. Par se upoznao 2016. godine nakon što je Kim snimila prilog o nesanici za emisiju "Woman's Hour" na BBC Radiju 4, na kojem Russell radi kao inženjer zvuka.

Nakon snimanja ostali su u kontaktu neko vrijeme, nakon čega joj je on odletio u Kanadu u posjet, a sve ostalo je povijest. Govoreći za Times, priznala je da su njezine prijašnje veze uvijek bile instinktivne, ali da je s Russom sve išlo polako.

"Naši su životi bili tako odvojeni i tako različiti. Sada imamo lijep život i jako sam zahvalna na tome", otkrila je.

Kim je ispričala i kako ih je pandemija COVID-a zaključala zajedno i bacila u pravi test veze, ali i da su otada nerazdvojni te žive na relaciji između New Yorka, Kanade i Londona.

Tijekom intervjua glumica se također dotakla starenja i svojih promjenjivih stavova prema korekcijama, nakon što je ranije rekla da je protiv operacija kada je bila u četrdesetima.

"Sada sam u šezdesetima i borim se protiv starenja na sve moguće načine. Sada postoji toliko mnogo drugih alternativa, tretmana koji potiču vaše vlastito tijelo da se bori protiv starenja. Ali da, ako imate novca i, što je još važnije, pravog kirurga jer ne može se dovoljno naglasiti da želite sličiti sebi! Nije to samo stvar taštine. Igram određenu vrstu žene koja izgleda na određeni način. I profesionalno se brinem o sebi", zaključila je.

Prije Russella Kim je bila u braku s Larryjem Davisom, a njihov brak poništen je 1979. godine. Nakon toga udala se za Andrea J. Lysona, a njihov je brak potrajao do 1989. godine. Treći i posljednji bio je s Markom Levinsonom, i to od 1998. do 2004. godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle - 3 Susan Boyle - 1 Susan Boyle - 4 Susan Boyle - 2 +15 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Svi je ovakvu pamte, no šokirala je promjenom imidža tijekom posljednjeg pojavljivanja, ali i rastužila jednom vijesti o sebi

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Arianna Ajtar - 2 Arianna Ajtar - 1 Arianna Ajtar - 3 Arianna Ajtar - 1 +10 Arianna Ajtar - 2 Celebrity Nakon uloge u hit-seriji priznaje samo luksuz, a Instagram joj vrvi prizorima zbog kojih je prati pola milijuna ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene