Tajnoviti život bivše skijašice

Janica Kostelić prije točno 16 godina šokirala je odlukom, a uslijedilo je još veće iznenađenje, koje i danas intrigira javnost!

Janica Kostelić Janica Kostelić Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić - 1 Janica Kostelić - 2 +19 Janica Kostelić - 3 Galerija

Janica Kostelić umirovila se od skijanja prije točno 16 godina, a posljednjih godina rijetko je imamo priliku vidjeti i uspješno skriva svojeg sina Oskara.

Četverostruka olimpijska pobjednica i peterostruka svjetska prvakinja u alpskom skijanju Janica Kostelić prije točno 16 godina, 19. travnja 2007., objavila je da prekida karijeru na konferenciji za medije održanoj u hotelu Tomislavovu domu na Sljemenu.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić njezin dan! Janica Kostelić ima više razloga za slavlje: Dok se svijet prisjeća njezina legendarnog uspjeha, ona daleko od očiju javnosti obilježava još nešto!

Iako je tada imala samo 25 godina, Janica je nakon jednogodišnje pauze donijela definitivnu odluku i oprostila se od, kako je rekla, "bijelog cirkusa".

"Došao je trenutak da okončam sportsku karijeru. Nije došlo do zasićenja skijanjem, nego su glavni razlog mog oproštaja brojne ozljede. Također, postoji bojazan da mi se ne dogodi nekakva teža ozljeda s težim posljedicama", rekla je toga dana Janica.

Dodala je i kako je ona jedna obična cura koja ne voli sebe gledati na naslovnicama i čitati o sebi.

"Nikad ne reci nikad jer neki su se sportaši vraćali i nakon duže pauze", rekla je Janica. Međutim, profesionalnom skijanju nije se nikad vratila.

Nakon umirovljenja Janica se ostvarila i kao majka. Sina Oskara rodila je na simboličan datum, 1. siječnja 2019. godine, i otada ga uspješno skriva od javnosti, a pokazala ga je samo jednom, kada su zajedno došli na Sinjsku alku 2021. godine.

I Janica se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, a posljednji put smo je mali priliku vidjeti u prosincu prošle godine, na dodjeli Nagrade za životno djelo, koju je Hrvatski skijaški savez dodijelio njezinu ocu Anti Kosteliću.

Nedavno su iz prošlosti isplivale i fotografije Janice i njezina brata Ivice od dana kada su otkriveni 1993. godine, a njihov otac tada je fotografu rekao: "Buš videl, jednog dana bu nekaj od njih." I bio je u pravu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 +10 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Celebrity Vanna rijetkom fotografijom sa suprugom obilježila 25. godišnjicu braka, a pogledajte kako su izgledali na svojem vjenčanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene