Kaže da dobro živi

90-ih se proslavila zahvaljujući ljubavnoj vezi, a posljedice burnog života na njoj su itekako ostavile trag

Courtney Love Courtney Love Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love Courtney Love Courtney Love Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Getty Images) Courtney Love (Foto: Getty Images) Courtney Love (Foto: AFP) +3 Courtney Love (Foto: AFP) Galerija

Courtney Love otputovala je na odmor u Italiju, a od tamo dijeli intrigantne fotke u badiću i dokazuje da baš uživa.

Courtney Love (58) otputovala je na otok Ischia u Italiji, a u šarenom dvodijelnom bikiniju istaknula je svoju mladenačku građu tijela. 

Pogledaj i ovo Courtney Love (Foto: Profimedia) Buran život ostavio trag Ma je li moguće da je to ona? Više ne nalikuje na sebe, a utjehu traži u 24 godine mlađem dečku

Pozirala je na molu s pogledom na more i dokazala da zaista uživa u odmoru. Kao modni dodatak nosila je sunčane naočale i ponešto nakita oko vrata. Osim iznenađujuće figure, pokazala je i brojne tetovaže koje se nalaze na predijelu ruku i bedara.

Ispod posta koji je objavila napisala je: "Dobro živjeti najbolja je osveta".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove)

Njezini pratitelji uputili su joj niz komplimenata na račun izgleda:

"Wow bebo", "Zgodna si", "Kakvo tijelo", "Odlična fotografija", "Kraljice", "Prelijepa si". 

Love je nedavno govorila o vrlo utjecajnom Nirvaninom albumu Nevermind čiji je kantautor njezin pokojni suprug Kurt Cobain.

"Nikada ne govorim o Nevermindu! Nemam pojma što ću reći. Šokirana sam što je prošlo 30 godina".

Također se prisjetila da je album prvi put do kraja preslušala na promotivnoj turneji po Europi.

Proslavila se kao pjevačica i glumica ranih 90-ih na grunge sceni koja je tada postala pravi planetarni hit, a u zvijezde ju je vinula i ljubavna veza s frontmenom Nirvane Kurtom Cobainom, s kojim je dobila kćer Frances Bean Cobain. I sama je jedno vrijeme radila kao striptizeta, prostitutka i plesačica, a život joj je obilježen i ovisnostima o heroinu i drugim teškim drogama, što je i više nego vidljivo na njezinoj današnjoj pojavi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John i Matt Lattanzi Olivia Newton-John i Matt Lattanzi Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 3 Olivia Newton-John i Patrick McDermott +7 Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Zanimljivosti Prvi suprug joj je slomio srce dok se borila s teškom bolešću, a ni nakon njega nije imala sreće u ljubavi

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 2 +7 Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik otkrila kako održava liniju pa se obratila vršnjacima: "Vrijeme ubrzava i život nam klizi"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene