Zvijezda 90-ih

Fatalna Dolores vraća se na scenu i ima novi glazbeni hit u rukavu: "Svatko jednom naleti na gada"

Dolores Dolores PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores - 3 Dolores - 1 Dolores - 2 In Magazin: Dolores - 1 In Magazin: Dolores - 2 In Magazin: Dolores - 3 In Magazin: Dolores - 4 In Magazin: Dolores - 5 In Magazin: Dolores - 6 In Magazin: Dolores - 7 +2 Dolores - 2 Galerija

Sjećate li se Dolores? Bila je zvijezda 90-ih godina, a sad se ponovno vraća na scenu s novom pjesmom ''Svatko jednom naleti na gada''.

Užurbano se kuha u glazbenoj radionici Dolores, jedne od najvećih zvijezda 1990-ih koja ponovno osvaja scenu. Nakon što je u prosincu povratak na estradu obilježila zavodljivom tradicionalnom melodijom koju je začinila autorskim stihovima u pjesmi "Sreća nije vrijedna tuge", trenutno se nalazi u glazbenom studiju, gdje završava snimanje novog hit-singla "Zar se ne sjećaš".

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate se nje? Veliki povratak glazbene zvijezde devedesetih: Bila je neizostavni dio svih fešti, a sad predstavlja nešto novo

Prema refrenu daje se naslutiti da je neki muškarac ponovno nešto zeznuo.  

''Rekla bih da ženska publika na koncertima to potvrđuje, ali i u svakodnevnim razgovorima uvijek nekako ispliva nečiji takav grijeh na površinu. Naravno, nisu svi dečki ni muškarci takvi, ali gotovo je sigurno da smo sve barem jednom naletjele na takvoga'', govori Dolores koja će, čim bude potpuno zadovoljna s pjesmom, snimiti i videopriču o još jednoj nesretnoj ljubavi.

Na vrhuncu slave vlasnica dviju akademskih diploma, i šest studijskih albuma, na kojima su i bezvremenski hitovi poput "Ostavi me", Dobro jutro, Dalmacijo", i "Dalmatinca sreća prati", spustila je zavjese i posljednjih dvadeset godina živjela obiteljskim životom daleko od svjetla reflektora. Kantautorica se sad vratila i završava treću pjesmu u tri mjeseca.

''Imam puno pjesama u ladici koje čekaju svoj trenutak, izabrala sam "Zar se ne sjećaš" jer mi se svidio taj temperamentni gypsy ugođaj u pjesmi s kojim sam pomalo koketirala i u singlu "Sreća nije vrijedna tuge", a koji će se protezati i u narednim pjesmama. Jer ja sam jednostavno Woman with a Gypsy Soul, u što ćete se moći uvjeriti na mojim budućim nastupima. Provjereno i publika obožava takav ritam i takvu čistu emociju. U planu je ove godine i neka balada, ali idemo korak po korak'', govori Dolores koja ima mnogo planova pred sobom. I k tome, vrlo uspješno pliva među svim svojim obavezama jer, uz glazbu, vodi sa sinom ugostiteljski biznis, a nedavno se upustila u još jedan novi posao.

''Investiram u nove tehnologije i neka tržišta budućnosti. I prava sam pravcata rudarka. Propustila sam ulaganja u bitcoin u doba kad su mi to savjetovali, dočekala sam nešto novo i osim što ulažem, rudarim na svim projektima na kojima to mogu'', otkriva Dolores koja si je obvezama poprilično ispunila svakodnevicu, a očekuje da će joj raspored biti još zgusnutiji s dolaskom proljeća i većeg broja nastupa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene