Jako emotivno!

Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Adele - 1 Adele - 1 Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Adele - 2 Adele - 3 Adele - 1 Adele Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 1 Adele - 2 Adele - 1 Adele i Rich Paul - 1 Adele i Rich Paul - 2 +20 Adele i Rich Paul - 3 Galerija

Pjevačica Adele rasplakala se na posljednjem nastupu nakon što je ostvarila kontakt s jednim muškarcem u publici.

Pjevačica Adele nije mogla sakriti emocije na svom posljednjem koncertu nakon što je ostvarila kontakt s jednim muškarcem u publici.

Pogledaj i ovo Adele Nije baš za svakog Adele razbjesnila obožavatelje svojim novim potezom i idejom, nikome nije jasno zašto to radi: "Popravi to!"

Naime, Adele se spustila s pozornice kako bi se približila gledateljima, a onda je na mobitelu jednog muškarca vidjela fotografiju njegove pokojne supruge.

''Tu među publikom je jedan muškarac, vidite li ga kako drži mobitel u zraku? Mislim da je to njegova žena na ekranu i mislim da ona nije ovdje, to me jako pogodilo. Nisam shvatila što mi pokazuješ dok se nisam popela na pozornicu i jako, jako mi je žao zbog tvog gubitka, oprosti od srca'', rekla je Adele i rasplakala se.

Muškarcu je potom posvetila svoj najveći hit ''Someone Like You''.

Videozapis je podijeljen i na njezinu TikToku te je dosad prikupio 2 milijuna lajkova.

Adele na svojim koncertima često komunicira s publikom, a već je nekoliko puta i pjevala za osobe u publici koje se bore s nekim gubitkom ili teškom situacijom.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You - Adele

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus vrućim videom iz kluba potaknula nova šuškanja! Prisno su plesali, nazdravili, a onda...

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat s majkom Mila Horvat Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 +26 Mila Horvat - 2 Celebrity Mila Horvat pohvalila se kako provodi vrijeme s majkom, a potom se našalila na njezin račun

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene