"Nije biografski film"

Tarantino najesen počinje snimati svoj posljednji film u karijeri: "Glasine koje kruže su samo nagađanja..."

Quentin Tarantino i Daniella Pick - 4 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 4 Afp 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino - 3 Quentin Tarantino - 1 Quentin Tarantino - 2 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 2 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 3 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 5 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 1 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 2 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 3 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 4 +16 Quentin Tarantino i Daniella Pick Galerija

Quentin Tarantino najavio je da najesen namjerava snimiti svoj deseti film koji bi trebao biti posljednji u njegovoj karijeri.

Kultni američki redatelj Quentin Tarantino dao je intervju u Parizu pa otkrio: "Završio sam scenarij za ono što će biti moj posljednji film".

Pogledaj i ovo Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Nije joj to zaboravio Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

"Pretpostavljam da ću ga vjerojatno snimiti na esen", dodao je, dodajući da su sve glasine koje su kružile o ovom filmu samo nagađanja.Radnja filma pod radnim nazivom "The movie critic" odvijat će se 1977. godine, jednostavno je precizirao.

"Nije posvećen novinarki i filmskoj kritičarki i nije biografski film o Pauline Kael", kultnoj figuri New Yorkera, koja je umrla 2001., kako su neki mediji nedavno iznijeli, ustvrdio je Tarantino.

Redatelj filmova prepunih sinefilskih referenci, 60-godišnji Tarantino već je odao počast američkoj kinematografiji s kraja 1960-ih i početka 1970-ih koju je volio u svom dosad zadnjem i devetom filmu "Bilo jednom u...Hollywoodu" (2019).

Više puta Tarantino je rekao da želi završiti svoju karijeru nakon što snimi deset filmova, računajući dva "Kill Billa" kao jedan, dodatno podgrijavajući očekivanja njegovih obožavatelja zbog novog filma.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 1 +27 Rita Ora - 2 Celebrity Rita Ora ne prestaje se hvaliti savršenim trbuhom, što je i logično jer za ovakvu figuru se bome treba namučiti!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Kuliš - 1 Duško Kuliš - 2 Duško Kuliš - 3 Dragan Kojić Keba - 2 +11 Dragan Kojić Keba Celebrity Duško Kuliš ipak će nastupiti u Hrvatskoj, a priliku je dobio od potpuno neočekivane ekipe!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene