Žuta minuta

Na kazališne daske stiže originalna glazbena komedija koja će vas nasmijati do suza

Žuta minuta Žuta minuta

U originalnoj glazbenoj komediji Žuta minuta, komičnom ''polumjuziklu'' s neočekivanim raspletom, dvoje vrhunskih glumaca Hana Hegedušić i Igor Baberić utjelovljuju likove koji će vas nasmijati do suza ali i natjerati da se zapitate koliko su daleko pojedinci spremni ići za ono što zaista vole

Priprema se audicija za novi mjuzikl!

Pogledaj i ovo Cigla (Foto: Gavella) "Cigla" Zidanje ljudskim životima: Predstava koja ne upire prstom ni u koga, a svi se osjećaju nelagodno

Kada pred redatelja i producenticu počnu stizati živopisni likovi gladni svog mjesta na pozornici, postaje jasno da kazalište za neke ima puno dublji značaj od onog koji se vidi na prvi pogled. U originalnoj glazbenoj komediji Žuta minuta, komičnom ''polumjuziklu'' s neočekivanim raspletom, dvoje vrhunskih glumaca Hana Hegedušić i Igor Baberić utjelovljuju likove koji će vas nasmijati do suza ali i natjerati da se zapitate koliko su daleko pojedinci spremni ići za ono što zaista vole. Premijerna izvedba Žute minute očekuje nas 18. travnja 2019. u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

''Tko ne bi volio raditi predstavu koja se zove Žuta Minuta? Jedino što trenutno mogu reći je da se Hana i ja dobro zabavljamo uz to što stvaramo ovu predstavu. Jednako kao i kada smo pisali scenarij, dogovarali pjesme i smjer u kojem ćemo ići, a i sada kada na probama slažemo glazbenu sliku. Vjerujem da će publici na kraju biti jednako zabavno kao i nama'', zaključuje Igor Barberić.

Glazbu i stihove zaraznih songova potpisuju Tonči, Vjekoslava, Hana i Ivan Huljić, a za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić koji je zajedno s Igorom Weidlichom i autor ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija i Tonika.

Hoće li se Innes napokon u potpunosti posvetiti ulozi u novom mjuziklu i hoće li Ante uz ulogu dobiti i neku stranačku iskaznicu?

Je li možda astmatični entuzijast Roman spas za produkciju ili je to ocvala glumica Ursula Stojadinović koja se proslavila epizodnim ulogama u filmovima koje nitko nije vidio?

I što je to zaiskrilo između redatelja i producentice? Zašto njih dvoje za vrijeme ove audicije imaju svoju ''žutu minutu''? Dođite i pogledajte u novom (polu)mjuziklu zbog kojeg ćete na kazališni svijet gledati drugim očima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene