zaista su slične!

Princezu Dianu u novoj sezoni ''Krune'' glumit će žena koja je i sama njezin veliki fan: "Ovo je privilegija"

Kruna (Foto: IMDB) Kruna (Foto: IMDB) IMDB 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kruna (Foto: IMDB) Kruna (Foto: IMDB) +0 Kruna (Foto: IMDB) Galerija

Popularna serija "Kruna" na male će ekrane i u petoj sezoni donijeti pikanterije iz života britanske kraljevske obitelji, a Lady Di utjelovit će glumica Elizabeth Debicki.

U Velikoj Britaniji je već prije nekoliko tjedana započelo snimanje nove, pete sezone popularne serije "Kruna" koja prikazuje život britanske kraljevske obitelji, a Netflix je objavio prvu fotografiju nove glumice koja će utjeloviti nikad prežaljenu princezu Dianu.

Pogledaj i ovo Elizbeth Debicki kao princeza Diana - 5 Jeste li već pogledali? Evo kakve su prve reakcije na hit-seriju "Kruna", koja se dugo čekala, stručnjaci i gledatelji slažu se u jednom: "Njezin je prikaz zastrašujući, evo plačem"

Nakon što su u četvrtoj sezoni glumica Emma Corrin kao Lady Di i Josh O'Connor kao princ Charles oduševili publiku, nova sezona donosi i nove glumce. Dianu će ovoga puta glumiti australska glumica Elizabeth Debicki, za koju su svi odmah komentirali da je savršen izbor. Mnogi smatraju i kako je sličnost između princeze i glumice neupitna, a objavljeno je i tko će glumici princa Charlesa. Ta čast je pripala glumcu Dominicu Westu, poznatom po seriji "Afera".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

"Dianin duh, riječi i djela i danas žive u srcima ljudi diljem svijeta. Privilegija je pridružiti se ovakvoj seriji, za koju sam se i sama zakačila od prve epizode", rekla je glumica nedavno.

Obožavatelji su već tjednima u iščekivanju novih detalja sa snimanja serije, a nedavno je objavljeno i kako će glumica Imelda Staunton utjeloviti kraljicu Elizabetu II. Jonathan Pryce će glumiti princa Philipa, a Lesley Manville princezu Margaret.

Peta sezona serije "Kruna" na male ekrane stiže tek sljedeće godine, no sudeći po reakcijama na dosad objavljene detalje te prethodne sezone, neupitno je da će još jednom biti pravi hit.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene