Opet zajedno

Zvijezde Gilmoreica zajedničkom fotografijom raspametile fanove serije, pogledajte kako izgledaju danas!

Lauren Graham i Kelly Bishop Lauren Graham i Kelly Bishop Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Graham i Kelly Bishop Lauren Graham i Kelly Bishop Lauren Graham i Kelly Bishop Kelly Bishop, Alexis Bledel i Lauren Graham Kelly Bishop, Lauren Graham i Alexis Bledel Lauren Graham - 1 Scott Patterson i Lauren Graham Lauren Graham - 2 Lauren Graham Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 1 +7 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 2 Galerija

Lauren Graham i Kelly Bishop u "Gilmoreicama" su glumile su majku i kćer Emily i Lorelai Gilmore, a sada su zajedničkom fotografijom oduševile fanove serije.

Zvijezde omiljenih "Gilmoreica" ("Gilmore Girls"), glumice Lauren Graham (57) i Kelly Bishop (80), obradovale su obožavatelje serije zajedničkom fotografijom.

Glumice koje su utjelovile majku i kći Emily i Lorelai Gilmore pozirale su nasmijane, a fotku je na Instagramu podijelila Lauren, uz opis "Za dame koje ručaju".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lauren Graham (@laurengraham)

"Vratile su se večere petkom?", "Kakav duo", "Hvala vam za ovo", "Možemo li dobiti još jednu sezonu", "Ovo mi je popravilo dan", neki su od brojnih komentara fanova kultne serije koja se snimala od 2000. do 2007. godine, a zatim je 2016. godine na Netflixu dobila i revival u obliku mini-serije naziva "Gilmore Girls: A Year in the Life".

Osim Graham i Bishop, jednu od glavnih uloga u seriji odigrala je i Alexis Bledel (42), koja je utjelovila Lorelainu kćer te Emilynu unuku Rory Gilmore.

Osim po ulozi u "Gilmoreicama", Bishop mnogi pamte i iz kultnog filma "Prljavi ples", u kojem je glumila Marjorie Houseman, majku glavne protagonistice Frances "Baby" Houseman (Jennifer Grey). Ranije ove godine za People je otkrila i da piše memoare naziva "The Third Gilmore Girl", u kojima će se osvrnuti na svoju karijeru, ali i odati počast kultnoj seriji.

Pogledaji ovo Jared Padalecki Nekad i sad Bio je prva ljubav Rory Gilmore i brojnih obožavateljica kultne serije, otada je izgradio uspješnu karijeru, a evo kako izgleda danas!

Pogledaji ovo Lauren Graham Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

Pogledaji ovo Scott Patterson Nekad i sad Žene su bile lude za njim zbog uloge u hit-seriji, a s godinama se ipak podosta promijenio, pogađate tko je na slici?

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Becky Holt - 2 Becky Holt - 7 Becky Holt - 8 Becky Holt - 11 +22 Becky Holt - 4 Celebrity Tetovaže joj prekrivaju svaki dio tijela, iznenadit ćete se kad vidite kako je izgledala prije ovih ukrasa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov i Domagoj Vida Bloom Tatarinov i Domagoj Vida Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Majin Bloom pozirao s našim Vatrenim, ekipa se šali na račun detalja po kojem sliče: "Kao da mu je tata!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene