Malo je pretjerala

Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

Lauren Graham Lauren Graham Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Graham - 2 Lauren Graham - 1 +0 Lauren Graham Galerija

Lauren Graham, koja je svjetsku slavu stekla ulogom Lorelai Gilmore u hit-seriji "Gilmoreice", slavi 56. rođendan, a od dana najveće slave poprilično se promijenila.

Američka glumica i zvijezda jedne od omiljenih serija "Gilmoreice" Lauren Graham slavi 56. rođendan, no za razliku od dana najveće slave, njezini je obožavatelji više ne prepoznaju tako lako.

Pogledaj i ovo showbuzz nalik hit-serijama Mračna prošlost i seksi romanse dobitna su kombinacija, a pomogao je i ispad bijesa poznate pjevačice

Lauren se, naime, poput mnogih slavnih kolegica, prepustila rukama estetskih kirurga u namjeri da izgleda što mlađe, no česti odlasci na zahvate i tretmane na njoj su ipak ostavili traga. Podvrgnula se nizu estetskih korekcija, uključujući operaciju nosa, redovito odlazi na botoks i facelifting, a u pokušajima da ostane vječno mlada dovela se do neprepoznatljivosti.

Posljednjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti, a u javnosti se posljednji put pojavila krajem prošle godina na premijeri "The Mighty Ducks: Game Changers" u Anaheimu, i to s natečenim i bezizražajnim licem, bez gotovo ijedne bore.

Lauren je najpoznatija po ulozi Lorelai Gilmore u hit-seriji "Gilmoreice", koja se emitirala od 2000. do 2007. godine. Drama o majci i kćeri osvojila je gledatelje diljem svijeta i zabavljala ih je sedam sezona, a Laurel, koja je u to vrijeme bila u svojim tridesetima, slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana.

Prije nego što je glumila u "Gilmoreicama", Lauren se pojavila u serijama "City", "Townies", "Seinfeld" i "NewsRadio". Za ulogu Lorelai osvojila je Zlatni globus, a nekoliko godina kasnije zaigrala je i u uspješnoj seriji "Roditelji i djeca" kao Sarah Braverman.

Ta joj je uloga donijela sreću i u privatnom životu jer su se ona i kolega sa seta koji joj je glumio brata Peter Krause zaljubili i u vezi su od 2010. godine.

Lauren je uspjela i izvan Hollywooda. Napisala je knjige "Someday, Someday, Maybe", "Talking as Fast as I Can: From Gilmore Girls to Gilmore Girls (and Everything in Between)" i "In Conclusion, Don't Worry About It".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić i Miljenko Kokot Emilija Kokić i Miljenko Kokot In Magazin: Emilija Kokić - 6 Emilija Kokić +25 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Zanimljivosti Emilija Kokić se s dobro poznatim mužem u javnosti rijetko pojavljuje, a za njega se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 5 +20 Ljuba Stanković - 7 Nekad i sad Pogledajte kako sada izgleda dječak koji je sa samo 6 godina snimio pjesmu sa Severinom, frizura mu je pravi hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene