Sjećate se nje?

Imala je samo 6 godina kada se kao prava slatkica pojavila u obožavanom božićnom filmu, a evo kako danas izgleda i zašto svi pričaju o njoj

Miffy Englefiel - 4 Miffy Englefiel - 4 Miffy Englefiel/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miffy Englefiel - 2 Miffy Englefiel - 3 Miffy Englefiel - 5 Miffy Englefiel - 1 Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Miffy Englefield Miffy Englefield Miffy Englefield +2 Miffy Englefield (Foto: Instagram) Galerija

Miffy Englefield iz filma "The Holiday" ovih se dana našla u centru pozornosti nakon što je oživjela popularnu scenu Cameron Diaz s kojom je u njemu i glumila.

Britanska glumica Miffy Englefield imala je samo šest godina kada se pojavila u jednom od omiljenih božićnih filmova "Holiday" u kojem su glavne uloge odigrali Cameron Diaz i Jude Law.

17 godina kasnije, danas 24-godišnja glumica izgleda potpuno drugačije, a ponovno se u centru pažnje pojavila nakon što je oživjela poznatu scenu iz hit-filma. Miffy je naime pozirala za fotografiju i to kao njezina kolegica Cameron Diaz i probudila nostalgiju kod brojnih obožavatelja.

Pozirajući u ljubičastoj kapi sa šarenim šalom oko vrata, baš kao Cameron u filmu, a to sve jer se udružila s Home Exchangeom, platformom koja povezuje solo putnike s domaćinima koji žele besplatno zamijeniti svoje domove s njima.

Fotografije pogledajte OVDJE

Oni sada nude The Solo Holiday Party pakete za sve solo putnike koji planiraju samostalno putovanje tijekom blagdanskog razdoblja jer na temelju istraživanja, pokazalo se da je 39% Britanaca odlučilo da Božić provedu sami.

"17 godina nakon premijere filma, oduševljena sam što radim s HomeExchangeom i rekreiram scenu Party for One moje kolegice kako bih lansirala Solo Holiday Party Packs. Imala sam samo šest godina kad smo snimila film koji je odigrao tako veliku ulogu u mom životu. Također sam nedavno krenula s vlastitom razmjenu doma sa svojom obitelji, tako da sam imala priliku povesti svoju kćer na putovanje i bilo je čarobno", izjavila je Miffy govoreći o svojoj suradnji s Home Exchangeom.

Snimanje filma "The Holiday" koštalo je 70 milijuna funti, ali je na kino blagajnama zaradio preko 200 milijuna funti i postao je neizostavni blagdanski film, a kućica koja se pojavljuje u njemu velika je atrakcija za njegove obožavatelje. Inače u njoj se može odsjesti nakon što su njezini vlasnici shvatili koliko je veliko zanimanje za nju i to po cijeni od 295 funti po noćenju, a nalazi se u engleskom mjestašcu Holmnbury St. Mary.

A što se tiče Miffy ona ne samo da je posljednjih godina promijenila samo imidž, već i cijeli život, pogotovo nakon što je postala majka djevojčice Frankie, koju dijeli sa svojim partnerom, bubnjarom Alexom Whivley-Conwayem. Obitelj živi u West Sussexu, a bivša dječja zvijezda redovito objavljuje novi sadržaj i dijeli ga sa svojim TikTok pratiteljima.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mija i Ivan Vitasović Alen Vitasović, sin, otac i brat Alen i Ivan Vitasović Alen i Ivan Vitasović +20 Alen Vitasović Celebrity Sin Alena Vitasovića njegova je vjerna kopija iz mlađih dana, a pokazao je da zna i pjevati!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Bruna Sanader - 3 Bruna Sanader - 2 Bruna Sanader - 4 Bruna Sanader - 5 +29 Bruna Sanader - 1 Celebrity Sanaderova mlađa kći uhvaćena je u šetnji Zagrebom, u naručju je nosila sinčića starog svega par mjeseci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene