Jeste li gledali?

Sjećate se Sabrine male vještice i njene ekipe iz hit-serije? 90-ih se nije propuštala, a evo kako glumci danas izgledaju!

Caroline Rhea - 5 Caroline Rhea - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipe serije Sabrina mala vještica Melissa Joan Hart Nate Richert - 1 Nate Richert - 2 Nick Bakay - 3 Beth Broderick - 2 Beth Broderick - 1 Caroline Rhea - 23 Caroline Rhea - 24 Caroline Rhea - 25 +20 Caroline Rhea - 26 Galerija

Američka serija "Sabrina mala vještica" bila je jedna od najpopularnijih tijekom 90-ih godina čijih se epizoda mnogi i danas sjećaju.

"Sabrina mala vještica" bila je jedna od najpopularnijih serija 90-ih s vojskom obožavatelja diljem svijeta, koji nikad nisu propuštali niti jednu njezinu epizodu.

Kultni sitcom pratio je život tinejdžerice vještice Sabrine Spellman koja je pohađala srednju školu i istovremeno se suočavala sa svojim alternativnim životom i čarobnim moćima. Serija je prvi put prikazana u rujnu 1996. godine i emitirala se sedam sezona, snimljene su impresivne 163 epizode prije nego što je završila u travnju 2003. godine.

Jeste li gledali "Sabrinu, malu vješticu"?

  • Da, bila mi je omiljena!
  • Ne, nije mi bila zanimljiva!

Ukupno glasova:

Glumica Melissa Joan Hart glumila je glavnu ulogu Sabrine, a pridružile su joj se njezine voljene tete s kojima je živjela, Hilda koju je glumila Caroline Rhea te Zelda koju je utjelovila Beth Broderick. Glumačka postava također je uključivala Sabrininu voljenu mačku koja priča Salema, a kojoj je glas posudio Nick Bakay, i naravno njezinog ljupkog zaljubljenog dečka Harveyja, kojeg je glumi Nate Richert dok je joj je glavna suparnica bila Libby koju je glumica Jenne Leigh Green.

Pogledaji ovo Caroline Rhea - 24 Nekad i sad Glumice koja je bila velika zvijezda hit-serije 90-ih godinama nije nigdje bilo, pa je njezin izlazak u javnost sada sve iznenadio!

Od završetka njezina emitiranja prošla je 21 godina, a mi smo istražili gdje je glumačka ekipa danas i kako izgleda.

Samo tri mjeseca nakon završetka serije, danas 47-godišnja Melissa Joan Heart se vjenčala s Markom Wilkersonom. i par je dobio tri sina rođena 2006., 2008. i 2012. godine. Melissa je nakon serije sudjelovala u "Plesu sa zvijezdama" 2009. godine i nastavila je svoju glumačku karijeru glumeći seriji "Melissa & Joey" od 2010. do 2015. godine, a snimila je i filmove "Holiday in Handcuffs", "Nine Dead" i "No Good Nick".

64-godišnji Nick Backay nije samo dao glas omiljenom liku obožavatelja - drskom mačku Salemu, već je radio i kao pisac u seriji. Nakon završetka serije svoje je vještine iskoristio i na serijama "Paul Blart: Mall Cop", "Zookeeper", "Dva i pol muškarca", "Mladi Sheldon" i "Mom".

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Prošlo je 25 godina otkako je utjelovila vješticu koja je mnogima obilježila odrastanje, a evo kako izgleda danas!

Omiljena zvijezda teta Hilda, odnosno 60-godišnja Caroline Rhea, nakon serije se okrenula stand-up komediji, a njezina joj je popularnost donijela čak i vlastiti talk show na i bila je voditeljica emisije "Biggest Loser" od 2004. do 2006. godine. 2020. godine reprizirala je svoju ulogu Hilde koja je odglumila u dvije epizode ponovnog pokretanja "The Chilling Adventures of Sabrina", a što se privatnog života tiče s bivšim je kolegom i komičarem Costakijem Economopoulosom 2008. godine dobila kćer.

Danas 65-godišnja Beth Broderick je nakon "Sabrine" također glumila u nekoliko filmova i TV serija. Njezin repertoar uključuje naslove kao što su "Timber Falls", "Lost" i "Under the Dome". Uz Melissu je ponovno glumila 2014. u seriji "Melissa & Joey", a također je reprizirala svoju ulogu Zelde u dvije epizode "Chilling Adventures Of Sabrina" na Netflixu 2020. godine.

Izvan svijeta glume Beth je osnovala Momentum, organizaciju sa sjedištem u New Yorku koja pomaže oboljelima od AIDS-a. Može se pohvaliti i da je napisala tri drame, "A Cup of Joe", "Wonderland" i "Literatti", a udana je za Scotta Paettyja od 2005. godine.

45-godišnji Nate Richert je glumio u četiri filma nakon završetka "Sabrine", a onda se 2006. godine odlučio povući iz glumačkog života. Sada radi kao pjevač i tekstopisac i u sretnom je braku sa svojom suprugom Malorie Felt s kojom se vjenčao 2019. godine.

Danas 49-godišnja Jenna Leigh Green nastavila se baviti vještičjim temama jer je nakon završetka serije dobila ulogu u hit-mjuziklu "Wicked". Nastavila je glumiti i na Broadwayu gdje je ostvarila uspješnu kazališnu karijeru, a uz to se pojavila u nekoliko filmova i TV emisija uključujući naslove kao što su "You Again", "Skin" i "The Loudest Voice".

Kako ekipa danas izgleda pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 4 +28 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 4 Celebrity Baby Lasagna pokazao novi imidž, pogledajte na kakvu se to promjenu odlučio: "Sve bolji i bolji!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene