Sjećate se nje?

Pamtimo je po iritantnoj pjesmi koja joj je upropastila život iako je bila hit, a danas ju je teško prepoznati!

Rebecca Black Rebecca Black YouTube/Screenshot 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Black Rebecca Black i Veronika Wyman Rebecca Black Rebecca Black - 8 Rebecca Black - 1 Rebecca Black Rebecca Black Rebecca Black - 7 Rebecca Black - 9 Rebecca Black - 10 +6 Rebecca Black - 11 Galerija

Rebecca Black proslavila se pjesmom "Friday" zbog koje je postala internetska senzacija, ali i žrtva prijetnji i vršnjačkog zlostavljanja, a glazbom se i dalje bavi i trenutno je na turneji u Australiji.

Pjevačica Rebecca Black proslavila se 2011. godine s pjesmom "Friday" koja je bila veliki hit, ali ne iz pozitivnih razloga.

U tu je vrijeme imala 13 godina i neočekivano je postala internetska senzacija zbog iritantne melodije i teksta pjesme koja joj je tada upropastila život jer je postala žrtva prijetnji i vršnjačkog zlostavljanja.

"Voljela bih da se mogu vratiti u ta vremena i razgovarati s tom 13-godišnjakinjom koja se nevjerojatno sramila sebe i bojala cijelog svijeta", poručila je Rebecca na svojem Instagramu na 9. godišnjicu izlaska pjesme.


Otkrila je kako je zbog svega pala u depresiju, ali i kako su ju vršnjaci u srednjoj školi gađali hranom, kao i njezine prijatelje, zbog čega je bila prisiljena školovati se kod kuće.

Danas 25-godišnja pjevačica izgleda potpuno drugačije nego što je pamtimo. Ima kratke šiške, piercinge i tetovaže te često nosi izazovne odjevne kombinacije.

Navodno ima i djevojku, producenticu Veroniku Wyman, a fotografi su ih ovaj tjedan snimili u šetnji Sydneyem. Fotografije pogledajte OVDJE.

Zajedno su se ranije ovog ljeta pojavile i na svečanom događaju koji je organizirao Variety u Los Angelesu.

Rebecca se i dalje bavi glazbom te je trenutno u Australiji zbog turneje na kojoj predstavlja svoje nove pjesme. Svojevremeno je priznala kako mnogi producenti nisu htjeli surađivati s njom zbog pjesme "Friday" te kako joj se jedno vrijeme zbog svega gadilo pogledati se u ogledalo, što dovoljno govori o posljedicama koje je na nju ostavilo ono što se događalo prije gotovo 12 godina.

Unatoč tom "prokletstvu", Rebecca nije odustajala, iako vrlo vjerojatno nikada neće nadmašiti uspjeh koji je tada postigla, barem kad je riječ o popularnosti pjesme.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Čeka se potez novog kralja koji bi mogao otkriti je li Meghan Markle govorila istinu kod Opre

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević - 2 Miroslav Ćiro Blažević - 3 Miroslav Ćiro Blažević - 4 +8 Miroslav Ćiro Blažević - 5 inMagazin Sin legendarnog Ćire Blaževića otvoreno progovorio o odnosu s ocem: "On nije imao previše vremena, ali…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene