to je ona?!

Jeste li prepoznali originalnu Wednesday u novoj hit-seriji? Sablasnu djevojčicu utjelovila je prije 30 godina, a evo što misli o svojoj nasljednici

Christina Ricci - 1 Christina Ricci - 1 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Ricci - 5 Christina Ricci - 4 Christina Ricci i Jenna Ortega Christina Ricci - 2 Wednesday +0 Christina Ricci - 1 Galerija

Christina Ricci s 11 godina utjelovila je lik Wednesday Addams, a u novoj seriji "Wednesday" glumi gospođicu Thornhill.

Serija "Wednesday" u režiji Tima Burtona trenutačno je među najgledanijim sadržajima na streaming platformi Netflix.

Pogledaj i ovo Lisa Loring, Obitelj Addams Živ je samo još jedan član Smrt glumice iz kultne serije rastužila je njene fanove, a evo što se dogodilo s ostalom legendarnom ekipom

Radnja se vrti oko članice legendarne obitelji Addams, sablasne djevojčice Wednesday, koju je utjelovila mlada Jenna Ortega.

U originalnim filmovima o obitelji Addams Wednesday je glumila Christina Ricci, koja je tu ulogu dobila sa samo 11 godina, a mnogima je promaklo da se i ona pojavljuje u Netflixovoj hit-seriji.

Ricci je u seriji "Wednesday" utjelovila lik gospođice Thornhill, jedne od nastavnica na akademiji Nevermore, a zbog narančaste kose i dioptrijskih naočala nije ju baš lako prepoznati na prvi pogled.

Christina je otkrila i što misli o svojoj nasljednici.

"Ortega je zbilja nevjerojatna kao moderna Wednesday. Ja sam uživala u toj ulozi i ponosim se njome. Ali također mislim da je Jenna Ortega savršena za nju. Wednesday je sada njezina uloga" kazala je Ricci za časopis Elle.

Ortega je priznala da joj nije bilo svejedno kada je čula da u seriji glumi i originalna Wednesday.

"Bilo je zbilja zastrašujuće jer imam puno poštovanja prema njoj kao glumici i bilo mi je pomalo neugodno što sam sad ja odjevena kao ona prije 30 godina. No Christina je oko svega bila vrlo draga i osjećala sam se ugodno snimajući s njom", kazala je Jenna za People.

Inače, Ricci je ove godine proslavila 42. rođendan, a još neke uloge od upečatljivijih uloga koje je ostvarila u djetinjstvu bile su u filmovima "Mermaids" i "Casper".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier - 2 Celebrity Naša najraskošnija navijačica sve je golišavija: Pokrila je samo ključne dijelove i zapalila atmosferu prije utakmice!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene