bio seks-simbol

Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin od 2012. je u braku s 26 godina mlađom instruktoricom joge s kojom ima šestero djece.

Alec Baldwin (63) nekad je bio muškarac za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, no to se promijenilo zadnjih 10-ak godina.

Pogledaj i ovo showbuzz manje je više! Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Komičar i glumac snimljen je na plaži u Hamptonsu u New Yorku sa svojom 26 godina mlađom suprugom, instruktoricom joge Hilarijom i njihovom djecom. 

Dok je ona privačila pozornost svojim istreniranim tijelom u svilenom ogrtaču iz kojeg je izvirivao grudnjak, Alec je pokazao da on nije baš čovjeka od treninga. Na glumcu, koji je nosio crne kupaće hlače, isticali su se poveći trbuh preplavljen dlakama kao i njegova leđa. Usto, njegova kosa je skroz posijedila. Fotografije pogledajte ovdje. 

Baldwin je u ožujku ove godine dobio šesto dijete, kćer Luciju sa suprugom Hilarijom s kojom je u braku od 2012. To je izazvalo kontroverze jer je beba rođena samo pola godina nakon što su dobili sinčića Eduarda početkom rujna. 

Zbog toga su američki mediji pisali da su supružnici dobili kćer preko surogat-majke ili ju posvojili jer nemoguće je da ju je Alecova supruga rodila. Dok su neki poželjeli sreću supružnicima ispod Hilarijine objave o dolasku prinove, drugi su ih kritizirali, a onda se Alec obračunavao s njima.

"Tko je majka? Hilaria nije bila trudna. Rodila je prije šest mjeseci. Ako ste dobili dijete preko surogat-majke, jednostavno to recite. Ako je dijete posvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje djece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu djece u privatnosti!", napisao je jedan pratitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

"Je*eno začepi i gledaj svoja posla", odgovorio mu je tada Alec. Supružnici od ranije imaju još četvero djece, sinove Rafaela (5), Leonarda (4), Romea (3) te kćer Carmen (7). Alecu je to ukupno sedmo dijete jer je u prvom braku s glumicom Kim Basinger dobio kćer Ireland (25).

Poznato je da je komičar s Ireland imao problematičan odnos dok je bila mlađa i mnogi se sjećaju njegova ispada preko telefona jer je snimka na kojoj ju vrijeđa procurila u javnost. Baldwin je prigovarao kćeri i zbog golišavih fotografija na Instagramu, no nju to nije spriječilo u daljnjem objavljivanju.

Inače, Hilaria je 18. veljače otkrila da su se prije točno 10 godina ona i Alec upoznali u jednom restoranu. Par je u braku od 2012., a prema svemu se čini da je komičar uz instruktoricu joge postao pažljivi otac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene